100 Calorie Foods Diet

Dieet is een dagelijkse strijd voor veel mensen; worstelt met controle over de porties, menu-opties en maaltijd combinaties maakt het verliezen van gewicht lijkt een onoplosbaar mysterie. Als u hebt gekozen om het dieet proces door de aankoop van een groot aantal low-fat bevroren dieetvoeding te vereenvoudigen, heb je ontdekt dat velen van hen smaken als de kartonnen waarin ze worden verpakt. Geef de moed niet; volgen van een paar eenvoudige richtlijnen kan het verliezen van gewicht gemakkelijker dan ooit en beter proeven, ook.

dieet Richtlijnen

Preventie Magazine heeft een plan van het gewichtsverlies dat beweert dat het succes te garanderen door het volgen van een paar eenvoudige richtlijnen gemaakt: eet elke vier uur, eet slechts 400 calorieën per maaltijd, eet een enkelvoudig onverzadigd vetzuur eten bij elke maaltijd. Zij stelt dat het volgen van deze eenvoudige richtlijnen zal sterk de hoeveelheid buikvet en de algehele inches op de dieter te verminderen. Er is een aanvullende kookboek en voeding gids die helpt individuen geïnteresseerd zijn in gewichtsverlies hun taak te volbrengen.

Enkelvoudig onverzadigde vetzuren zure voedingsmiddelen, beweerde om gezond te zijn door Prevention Magazine en "The Flat Belly Diet," zijn onder meer olijfolie, noten en zaden, avocado's, olijven en pure chocolade.

gezonde Keuzen

Als u liever uw eigen eten plan te maken, het is een geweldig idee om gezonde voedingskeuzes die ongeveer 100 calorieën te onderzoeken. Vruchten zoals een kleine banaan, ¼ kopje gedroogde cranberries, 1 kopje verse bosbessen, 3 eetl. rozijnen of 1 middelgrote appel of peer liggen allemaal op minder dan 100 calorieën. Als je vijf van deze per dag te eten, zou u alleen verbruiken 500 calorieën van vitaminen, mineralen, vezels en andere waardevolle voedingsstoffen.

Voor eiwit, keuzes die minder dan 100 calorieën bevatten 1.7 oz. tofu, twee plakjes kalkoen ham, 3 oz. droog gekookt slijmkop of bot, 2 oz. effen witte tonijn in blik in het water, en een groot ei.

Groenten zijn zo laag in calorieën dat je een grote hoeveelheid kunt eten en nog steeds verbruiken weinig calorieën. One-half kopje kool rauw is slechts 9 calorieën. Een stengel bleekselderij is slechts 6 calorieën; dingen met 1 eetl. camembert en je hebt nog steeds een smakelijke traktatie voor minder dan 50 calorieën. Als u genieten van worteltjes, een grote wortel is slechts 31 calorieën.

Bereid je voor succes, Every Day

Planning voor succes is de snelste manier om het dieet succes te behalen; planning en voorbereiding van uw dagelijkse maaltijden van tevoren is de beste manier om uw dieet en gewichtsverlies doelen te bereiken. Als u een dag van elke week te snijden, slice en meet al uw groenten te bepalen, zult u in staat om te grijpen en gaan elke dag zonder zorgen te maken over het maken van verkeerde keuzes. Verpakking een lunch elke dag, compleet met snacks, houdt je op je dieet en op weg naar een gezondere levensstijl.