10 Softball Regels

Gedurende vele jaren was softbal gespeeld in een heel andere manier dan nu het geval is en was niet eens genoemd softbal. In het begin, werd het beschouwd als indoor honkbal uitgevonden door George Hancock. Brandweerkorpsen dan betrapt op het spel en speelde het voor recreatieve doeleinden. Het was pas in 1926 dat de term, softbal, werd officieel bedacht. In 1934 werd de Amateur Softball Bond gevormd, maar het was pas in 1972 dat softbal was vereist om een ​​sport op middelbare scholen en universiteiten zijn. In 1996 werd softbal eerst herkend en gespeeld op de Olympische Spelen. In de loop der jaren is er veel veranderingen aan de sport en veel regels aangenomen voor het spelen van de sport geweest. Vandaag de dag, de International Softball Federation spelregels Comité regelt en houdt toezicht op de regels van het softbal.

batting

Regel 1: Een slagvolgorde moet de speler de naam, posities, en nummer op de lijst. Deze volgorde moet worden gevolgd voor de gehele lengte van het spel. Regel 2: Alle beslag moet worden het dragen van een helm als ze ofwel in de op dek cirkel of op de plaat. Regel 3: Als het beslag op de plaat en batting, moeten hun beide voeten binnen de lijnen van het slagperk.

Aangewezen speler, Pitcher, Catcher

Regel 4: Een aangewezen speler kan of niet kan worden gebruikt. De aangewezen speler is een beginnend aanvallende speler die vleermuizen in de line-up voor de Flex-speler die in de tiende plek in de line-up wordt weergegeven. Regel 5: Een werper moet deel uitmaken van elke voet aanraken van de pitching rubber alvorens te beginnen met de bal toonhoogte hebben. Regel 6: De pitcher moet de handschoen en de bal te raken elkaar voordat u begint met de wind op. Regel 7: Een catcher moet een masker, keel beschermer en helm te dragen bij het ontvangen van warm-up plaatsen. Tijdens het spel, moet de catcher ook dragen van een body protector en scheenbeschermers.

Stelen, Tagging Up, sieraden

Regel 8: Wanneer het stelen van de voet van een speler moet op de zak blijven totdat de werper de bal uit haar hand heeft vrijgegeven en de bal is op de weg naar de catcher. Regel 9: Tagging up is de handeling van het naar de volgende honk toen een vlieg bal wordt geraakt. De speler op de basis moet op de basis blijven totdat de bal wordt gevangen en vervolgens is gratis te proberen en gaan naar de volgende basis. Regel 10: Nee sieraden met uitzondering van medische alert armbanden of kettingen kan worden gedragen. Als de medische waarschuwingen worden gedragen, moeten ze worden geplakt op het lichaam.