10 snelle manieren om zelfvertrouwen te bouwen

Overzicht

Een zelfverzekerde persoon heeft vertrouwen in zichzelf en zijn capaciteiten, terwijl op hetzelfde moment met realistische verwachtingen, volgens de Universiteit van Illinois. Een zelfverzekerde persoon kan angst opzij te zetten en neem een ​​kans terwijl iemand die zelfvertrouwen ontbreekt mag blijven aan de zijlijn van de angst om te falen. Een paar eenvoudige gedragsveranderingen in uw dagelijks leven kunnen helpen geven je zelfvertrouwen een onmiddellijke boost.

Goede lichaamshouding

Mensen die lang en vol vertrouwen staan ​​zijn aantrekkelijker, aldus Zen Habits.net. Zoals u zelf psych voor een belangrijke gebeurtenis als een grote bijeenkomst op het werk of een eerste date houd je hoofd hoog en rechtop staan ​​met je gewicht gelijkmatig in evenwicht gehouden op elke voet. Verschijnen zelfvertrouwen kan je het gevoel zelfverzekerd.

spreek Doelbewust

Een persoon die is zelfverzekerd is geneigd om langzamer te spreken, omdat ze gelooft wat ze heeft om de zaken te zeggen. Een persoon die meent dat hij niet de moeite waard te luisteren naar kan aanleiding geven om snel te spreken uit bezorgdheid dat hij het verspillen van tijd van de luisteraar te zijn. Het maken van de beslissing in een langzamer tempo te spreken kan je zelfvertrouwen een snelle lift te geven.

Glimlach

Groet mensen met een glimlach kan je lijkt meer vertrouwen aan anderen en aan jezelf. Glimlachend kunt uw stemming te verbeteren. Houd je ogen gericht op de persoon die je lachend op een teken van zelfvertrouwen, volgens iVillage.com.

Iemand anders helpen

Focussen op de behoeften van iemand anders kan je zelfvertrouwen een directe steun in de rug te geven. Een eenvoudige split-second daad van vriendelijkheid, zoals het openen van een deur voor iemand of als een ander om voor je gaan in een lange rij bij de kassa kan je beter voelt over jezelf.

Oefening

Het nemen van een time-out om zorg te dragen voor je lichaam stuurt een bericht dat u de moeite waard het verzorgen van zijn. Regelmatige lichaamsbeweging, zoals gaan voor een wandeling kunt u zich beter voelt over jezelf, volgens Psychology Today.

Wees eerlijk

Waarheidsgetrouw kan je zelfvertrouwen te vergroten. Het vertellen van leugens kan toevoegen aan gevoelens van lage eigenwaarde, aldus Zen Habits.net. Het kiezen van eerlijkheid in uw dag-tot-dag interacties kunnen helpen zich beter voelt over jezelf.

"A" voor Effort

Geef jezelf een klopje op de verpakking wanneer u een inspanning te maken, ongeacht de uitkomst. Als je pogingen waren mislukt, begrijpt dat het alleen natuurlijke beperkingen in bepaalde gebieden.

Kom op voor jezelf

Neem een ​​stap terug als je perfectie verwacht van jezelf. Herinner jezelf eraan dat de menselijke perfectie is een contradictio in terminis. Een meer realistische manier van denken kan je zelfvertrouwen te verbeteren als je vooruit te smeden om te verbeteren.

Opmerking Uw Strengths

Positieve affirmaties kan je zelfvertrouwen een snelle lift te geven. Neem even de tijd om te schrijven verschillende dingen die je leuk aan jezelf. Raadpleeg de lijst wanneer negatieve self-talk probeert aan te slaan.

opgegegeven

De eenvoudige handelingen van het douchen, scheren of het nemen van een paar minuten extra stylen van je haar kan er zeker van-het-vuren manieren om zelfvertrouwen in een flits te verhogen, aldus Zen Habits.net. Dressing mooi kan zo simpel zijn als het dragen van schone en geperst vrijetijdskleding zijn.