10 Beste Oefeningen op de Total Gym

De Total Gym is een veelzijdige hometrainer, ergens tussen 40 faciliteren van meer dan 80 oefeningen, afhankelijk van het model en de accessoires die u kiest. Hoewel dit ras kunt u oefeningen mix samen om nieuwe, onderhoudend full-body workouts te maken, de beste oefeningen zijn meestal multi-joint bewegingen die veel spieren tegelijk werken.

Stoppen

De pullover werkt zowel uw duwen en spieren in een keer te trekken, in het bijzonder uw brede rugspier, borstspieren, triceps en schouders. Lie face-up op het bord glijden. Verleng beide armen gestrekt boven het hoofd. Zwaai je armen in een boog, omhoog te trekken van de glide bord totdat je armen uitgestrekt over je borst.

trui Crunch

De pullover crunch werkt op dezelfde spieren als een trui, maar voegt extra nadruk op je buikspieren en borst. Begin alsof je een trui aan het doen waren, maar blijven swingende je straight armen langs je borst totdat ze naar beneden wijzen in de richting van je voeten. Crunch als je handen swing langs je borst, waardoor je schouders iets van de glide bord.

Optrekken

Niet iedereen kan full lichaamsgewicht pull-ups doen. De Total Gym substituten voor een bijgestaan ​​pull-up machine, zodat u de helling in te selecteren hoeveel van uw lichaamsgewicht je tillen. Lie gezicht naar beneden op de glide boord. Pak de pull-up bars, en trek de glide bord tot aan de bars.

Bankdrukken

De borst pers werkt je borstspieren, triceps en schouders. Om een ​​kist pers doen, zitten op het bord glijden tegenover de squat platform, een handvat in elke hand. Strek je armen recht voor je borst, dan langzaam buig je armen totdat je ellebogen zijn zelfs en hoogte van je schouders.

borst Flies

Met een oefening, zoals de borst drukt, kan je schouders en triceps vermoeien voordat je borstspieren een adequate training hebben gekregen. Borst vliegt kun je je borstspieren werken zonder inspanning uw schouders en triceps. Om vliegen te maken met de totale fitnessruimte, zitten op het bord glijden tegenover de squat platform, een handvat in elke hand. Spreid je armen, recht maar niet op slot, alsof ze de covers van een boek. Breng je handen samen in de voorkant van je borst, armen nog steeds uitgebreid, ellebogen wijzen.

Lateral Flies

Net als op de borst vliegen, laterale vliegen werk je borst en schouders, maar zet extra nadruk gelegd op uw schuine. Zitten zijwaarts op het glijden boord, die de bijna-side katrol greep in uw upslope de hand. Breng uw upslope arm over aan de voorkant van je lichaam, recht, maar niet op slot, het trekken van de glide bord omhoog.

Sprinter Start

De sprinter start werkt uw billen en dijen. Knielen op het glijden boord, de bal van de ene voet geplant in de buurt van de top van de squat bord. Duw met die voet.

Liegen Triceps Extension

Het liegen triceps extensie isoleert je triceps. Lie gezicht naar beneden op de glijden boord, ellebogen gebogen, een handvat in elke hand. Strek je armen, het indrukken van de glijden bestuur van de rails.

Zittend biceps krullen

Zittende biceps krullen werk je biceps. Straddle de glide raad geconfronteerd upslope, een handvat in elke hand. Buig je armen bij de elleboog, trekken de glijden bestuur van de rails.

hop Twists

U kunt de Total Gym gebruiken voor cardio-oefeningen, ook. Hop wendingen werken je buikspieren, billen, dijen en kuiten. Lie face-up op het bord glijden. Plaats beide voeten samen op de squat platform, knieën en heupen gebogen in een hoek van 90 graden. Duw jezelf explosief van het platform. Als je naar beneden terug te komen op het podium, verplaats je je knieën en voeten, zodat ze lichtjes wijzen aan één kant. Verschuiven naar de andere kant op de volgende sprong. Ga verder afwisselend zijden alsof je moguls skiën.