Wat zijn de gevaren van het Lemon Water dieet?

May 23 by admin
Wat zijn de gevaren van het Lemon Water dieet?

De citroen water dieet werkt op de principes van de detox. Een mengsel van water, citroensap, cayennepeper en ahornsiroop zijn verzonnen om meerdere keren per dag te drinken. Lemon Water Diet.com suggereert dat je 60 oz te nemen. van deze drank per dag en dit alleen te vullen met water tussen de doses. Enige vorm van laxeermiddelen kunnen eveneens worden gebruikt. Normaal dit dieet is bedoeld voor 10 tot 14 dagen, en beweert dat voorstanders resultaten gewoonlijk binnen een week waargenomen. Hoewel deze claim klinkt goed, overleg met uw arts over dit dieet want er zijn gevaren.

uitdroging

Dit dieet wordt vaak gebruikt met laxeermiddelen, en de Harvard Medical School zegt laxeermiddelen kan leiden tot uitdroging. Hoewel dit dieet supplementen met veel water, de losse ontlasting en mogelijk diarree kunnen veroorzaken de potentie hebben om binnenkomende bron afbreken. De Universiteit van Maryland Medical Center beschrijft uitdroging als een levensbedreigend probleem als niet tijdig behandeld.

Misselijkheid & Braken

Volgens de Mayo Clinic, detox diëten zoals de citroen water dieet kan leiden tot misselijkheid. Dit kan leiden tot braken, wat uitdroging zou bevorderen. Braken zou ook het lichaam ontdoen van alle voeding die mogelijk zijn vergaard uit dit dieet dat al voedingswaarde ontbreekt. Als misselijkheid of braken wordt ervaren tijdens dit dieet, stoppen met het dieet en een arts raadplegen.

Buikpijn

Het wijzigen van uw eetgewoonten van invloed kunnen je darmen, en de American Heart Association stelt dat diëten zoals de citroen water dieet kan leiden tot buikklachten of gas. Dit flatulentie is niet alleen pijnlijk, kan het zeer pijnlijk zijn. Als je buikklachten ervaren tijdens het proberen dit dieet, spreken met een zorgverlener.

Gewichtstoename

De meeste detox diëten, zoals de citroen water dieet, grote schade aanrichten op je stofwisseling. Dit is de reden waarom de Harvard Medical School en de American Heart Association zijn het erover eens dat na de normale voedselinname wordt geprobeerd, de dieter zal gewichtstoename. Dit resulteert gewoonlijk in gewicht dan Dieter moesten beginnen.

Metabole acidose

Een gevaarlijke bijwerking van detox dieet is metabole acidose. Volgens de Harvard Medical School, als iemand consequent op dit dieet, kan hij zijn zuur-base evenwicht verstoren. Dit creëert een gevaarlijke stijging van de zuurgraad in het bloed --- en het kan leiden tot coma of de dood.

Related Articles