Wat is de Glucose nummer voor Borderline Diabetes?

September 15 by admin

Wat is de Glucose nummer voor Borderline Diabetes?


Borderline diabetes is een fase in de mogelijke ontwikkeling van diabetes als er te veel glucose in het bloed, maar niet genoeg dat je zijn gediagnosticeerd als diabetes. Een verhoogde bloedsuikerspiegel is een risicofactor voor diabetes worden.

Identificatie

Artsen gebruiken dezelfde tests om borderline diabetes en diabetes te diagnosticeren. Op basis van de resultaten, wordt u gediagnosticeerd als normale, pre-diabetes of diabetes.

types

De mondelinge test van de glucosetolerantie meet uw bloedglucosespiegel nadat u snel en dan drink een high-glucose vloeistof. Als uw bloedsuikerspiegel is 140-200 mg / dl tijdens deze test, je bent borderline, of pre-diabetes.

Intraveneuze en nuchtere plasma glucose test meet de hoeveelheid glucose in het bloed na een injectie van glucose in de bloedbaan. Als uw bloedsuikerspiegel is 100 tot 126 mg / dl tijdens deze test, je bent borderline, of pre-diabetes.

Leuk feitje

Mg betekent milligram. Dl staat voor deciliter. Honderd mg / dl (100 mg / dl) betekent dat uw bloedsuikerspiegel is gelijk aan het hebben van 100 milligram glucose in een deciliter bloed.

Betekenis

Leren dat uw bloedsuikerspiegel is borderline is een kans om een ​​ernstige ziekte te voorkomen. Als je borderline zijn gewicht te verliezen, krijgen regelmatige lichaamsbeweging en goed eten. Je zou nooit diabetische geworden.

deskundig inzicht

Veel beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg er niet van om onderscheid te maken tussen borderline diabetes en diabetes, omdat mensen vaak niet 'borderline' of 'pre-diabetes "serieus te nemen.

Related Articles