Wat is de behandeling van Bell's Palsy

March 20 by admin

Wat is de behandeling van Bell's Palsy


Er zijn meer dan 7.000 zenuwvezels die uitsteken van de hersenzenuw van het gezicht, en schade aan een van deze zenuwvezels kan leiden tot zwakte en verlamming. Bell's palsy treft ongeveer 23 op elke 100.000 mensen, voornamelijk mensen boven de leeftijd van 40. Volgens de Mayo Clinic, de exacte oorzaak van Bell's palsy is onbekend, maar het vermoeden bestaat dat het virus kan zijn. Het herpesvirus is gekoppeld aan Bell's palsy, samen met het Epstein Barr virus dat mononucleosis en herpes zoster virus dat verantwoordelijk is voor waterpokken veroorzaakt.

Identificatie

Bell's palsy wordt ook wel "acute idiopathische neuropathie" van het gezicht. De aandoening ontstaat wanneer de zenuwen van het gezicht beschadigd raken. In de meeste gevallen, Bell's palsy slechts op een kant van het gezicht, maar in zeldzame gevallen kan beïnvloeden beide zijden. Volgens het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke, de symptomen van parese kom op snel en kan leiden tot grote gelaatsafwijkingen Bell's. Symptomen van Bell's palsy kan ernstig of mild en kunnen een drastische invloed op de symmetrie van de ogen en mond. The Bell's palsy aandoening is meestal slechts tijdelijk, duurzame slechts een paar weken of enkele maanden.

corticosteroïden

palsy resultaten klok in de zwelling van zenuwen in het gezicht; Daarom worden corticosteroïden vaak gebruikt om de ontsteking te verminderen. De Amerikaanse National Library of Medicine meldt dat in combinatie met antivirale geneesmiddelen, kunnen corticosteroïden nog effectiever bij de behandeling van Bell's palsy zijn. Echter kunnen corticosteroïden worden gebruikt voor korte periodes, idealiter slechts een tot twee weken.

antivirale geneesmiddelen

Antivirale middelen zijn speciaal ontworpen om virussen die infecties veroorzaken bestrijden. Volgens de Bell's Palsy Informatie Site, antivirale geneesmiddelen vallen de virussen die Bell's verlamming veroorzaken en belemmeren hun vermogen om zich te vermenigvuldigen. Als een virus niet kan vermenigvuldigen, kan het niet overleven. Daarom zal de symptomen van het virus duren korter als antivirale geneesmiddelen worden toegediend palsy patiënt Bell onmiddellijk na de diagnose.

Facial Omscholing

Facial omscholing is een soort fysiotherapie die soms wordt gebruikt om symmetrie en kracht te herstellen op de spieren van het gezicht. Aetna legt uit dat het gezicht omscholing omvat een reeks van gezichts oefeningen die worden uitgevoerd door de patiënt in combinatie met EMG training. EMG betekent "elektromyografie," een soort therapie die elektrische stroom gebruikt om de spieren te stimuleren.

Oogdruppels

Het is gebruikelijk dat Bell's palsy voor de ogen beïnvloeden. Spierzwakte in de ogen als gevolg van beschadigde zenuwen gezicht kan de oogleden niet in staat om open en dicht te maken. Dit kan een aandoening bekend als oorzaak "droge ogen." Het vochtgehalte van het oog is volledig afhankelijk van het vermogen van het oog te knipperen. Het is het knipperen waarmee de oogfluïdum het bekleden van de ogen en ondersteunen drainage proces. Wanneer de spieren die deze aan te passen worden gecompromitteerd, het resultaat is een droog, brandend gevoel in het oog. Volgens Merck, zijn zoutoplossing oogdruppels vaak gebruikt om vocht vast te houden en de symptomen van droge ogen.

Related Articles