Wat geef je een kind voor Koliek?

June 19 by admin

Alle baby's huilen, sommigen meer dan anderen. Koliek is geen ziekte. Het is eerder een aandoening die gewoonlijk wordt gedefinieerd als oncontroleerbare huilen, meestal ongeveer hetzelfde tijdstip van de dag, meer dan drie uur per dag. Indien dit duurt minimaal drie dagen per week gedurende ten minste drie weken en de baby anderszins gezond is koliek gediagnosticeerd. Er is geen bewezen reden koliek. Er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt proberen te helpen uw kind ontspannen.

Dieet

Het is mogelijk dat verandering van het dieet van de baby zou kunnen zijn ongemak. Overschakelen naar een andere formule kan helpen verminderen winderigheid van de baby, die zijn fussiness kan afnemen. Als u borstvoeding geeft uw baby, kunt u proberen het wijzigen van uw eigen dieet. Probeer het uitsnijden van koffie, knoflook, bonen en zuivelproducten te zien of dit vermindert het ongemak van uw baby. U kunt ook proberen te geven van de baby gripe water, dat is een homeopathisch middel gebruikt voor het verlichten van gas en maagklachten bij zuigelingen. Enkel ben zeker om het etiket aandachtig te lezen, zoals sommige merken alcohol kunnen bevatten. Een veilige merk is Koliek Calm Gripe Water.

Massage

Hoewel er geen bewezen oorzaak van koliek, een theorie stelt dat de baby kan worden ervaren zintuiglijke overbelasting. Het masseren van uw baby zachtjes haar kan helpen te ontspannen en omgaan met stress. Infant massage kan ook helpen kalmeren het spijsverteringsstelsel van uw baby, het verminderen van gas ongemak. Bovendien kan zachte massage helpen uw kind in slaap te vallen.

swaddling

Inbakeren uw baby in een zachte deken kan zijn ervaring na te bootsen in de baarmoeder en hem het gevoel warm en veilig. Gewoon voorzichtig je baby niet te inbakeren bij warm weer, noch om zijn gezicht te bedekken of te strak inbakeren. U kunt een deken of een speciale inbakeren deken gebruiken. Spreid het op een vlakke ondergrond en vouw een hoek naar beneden. Leg de baby op zijn rug, en plaats hem schuin, zodat zijn hoofd is een beetje boven de vouw van de deken. Trek een hoek over de baby en stop het onder hem. Doe hetzelfde met de andere hoek. Breng de onderste hoek en zet hem onder de kin van uw kind.

andere tips

U kunt ook proberen het aanbieden van uw kieskeurig flesvoeding of moedermelk. Ze kan gewoon honger. Of, kan ze willen zuigen op een fopspeen. Probeer te zingen om uw kind of het inschakelen van een aantal zachte, continue achtergrond ruis. Baden van uw baby in warm water kan ook helpen, net als beweging. Rock uw baby zachtjes of gebruik maken van een baby swing, trillen wieg, of trillende babyzitje. U kunt ook proberen het nemen van uw baby voor een rit.

Related Articles