Vrouwelijke Gymnastiek- Workouts

February 27 by admin
Vrouwelijke Gymnastiek- Workouts

Gymnasten moeten uitstekende coördinatie, flexibiliteit en spierkracht beschikken om oefeningen uit te voeren tijdens de wedstrijden. Tijdens het oefenen gymnastische oefeningen helpt een turnster worden meer gecoördineerde en flexibel, terwijl het leren van de juiste stappen en de timing van een routine, krachttraining is vooral van belang voor het uitvoeren van oefeningen op balken, bars, ringen en op de vloer. Een vrouwelijke turnster moet de tijd nemen om haar bovenlichaam en onderlichaam kracht, evenals de kern van kracht te ontwikkelen.

Core Strength

Het versterken van de spieren van uw core lichaam, met inbegrip van uw buikspieren en rug, is van vitaal belang voor de kern kracht en balans tijdens het uitvoeren van oefeningen op een verscheidenheid aan apparaten. Maar misschien nog belangrijker, kern kracht helpt voorkomen dat gevaarlijke verwondingen aan uw rugspieren, die zouden kunnen leiden dat u om te zitten een seizoen van de concurrentie. Versterk uw buikspieren met traditionele vloer crunches, reverse crunches en draaien crunches, waarin je draai van links naar rechts als je borst benadert je knieën. Om verschillende gebieden van uw rug te versterken, uit te voeren deadlifts, gebogen over rijen en haalt met een barbell of twee dumbbells.

Borst, schouders en armen

Voor bovenlichaam kracht, train je borst, schouders, biceps en triceps met barbell gewicht of dumbbells. Begin uw borst training met bankdrukken, uitgevoerd op een plat bankje met ofwel een barbell of twee dumbbells. Neig de bank om geneigd zijn borst drukt om uw borst te versterken, en dalen de bank om daalde borst persen uit te voeren voor uw onderkant van de borst uit te voeren. Train je schouders met militaire persen, front halter verhoogt en zijkant zijwaartse bewegingen, allemaal uitgevoerd met een halter in elke hand. Eindig je bovenlichaam training met biceps krullen, hamer krullen, concentratie krullen, triceps smeergeld en triceps extensions. Biceps krullen kan worden uitgevoerd met ofwel een halter met gewicht, terwijl alle andere arm oefeningen moeten worden uitgevoerd met halters.

Onderlichaam

Versterk uw quadriceps, hamstrings en heupen met lunges en squats. Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd met alleen je lichaamsgewicht voor weerstand; Echter, als je fysiek vooruitgang, het bezit van een barbell over je lagere schouders sterker, krachtiger beenspieren te bouwen. Als u toegang tot krachttraining machines hebben, voeren leg extensions en been krullen. Deze twee oefeningen mogelijk met een halter. Ga op de rand van een stoel met een halter tussen je voeten en strek je benen tot recht en parallel met de vloer. Om been krullen, lig te voeren op je buik met een halter tussen je voeten en krul het gewicht naar je billen. Eindig uw onderlichaam workout met kalf raises, waarin je op de rand van een stap en lagere en je hielen te verhogen. Voer sets met je tenen naar binnen, recht en naar buiten te richten op je uiterlijke, centrale en innerlijke kuitspieren.

Implementatie

Een vrouwelijke turnster moet haar hele lichaam met gewichten minstens twee keer per week trainen. Dit kan worden voltooid in twee total-body training, of kan worden verdeeld in twee bovenlichaam en twee onderlichaam trainingen. Zorg ervoor dat u ten minste 48 uur rust zorgen voor elke spiergroep tussen krachttraining sessies. Voor het bouwen van grotere, sterkere spieren, trainen met zwaardere gewichten voor minder herhalingen. Voor een vrouw, bedenk dan dat de lichamen van vrouwen zijn verschillend en kunnen anders reageren op krachttraining. Als u een van nature gespierde lichaamsbouw, kan je spieren op te bouwen sneller dan een vrouw met een van nature slanke lichaamsbouw. Maatje meer vrouwen moeten meer aërobe oefening uit te voeren om vet te verbranden tijdens de training met gewichten.

Related Articles