Voedingswaarde informatie voor Red Velvet Cake

December 7 by admin

Voor sommigen kan rood fluwelen taart een beetje een mysterie voordoen als deze rijke, chocolade-smaak taart is voorzien van een rode tint die kan variëren van licht naar donker. Rode kleurstof geeft deze cake zijn kleur in de moderne tijd; werd echter oorspronkelijk met bieten en cacao. De taart van oudsher krijgt zijn chocoladesmaak van devil's food cake. Supermarkten, bakkerijen en speciaalzaken verkopen vaak rood fluwelen cake, maar u kunt het in uw eigen keuken.

calorieën

Een 4 ounce portie van rood fluweel cake met roomkaas glazuur bevat 400-453 calorieën. Gezien het feit dat een gezonde maaltijd in het algemeen bestaat uit 300-600 calorieën, volgens The Diet Channel, zet dit rood fluweel taart buiten het bereik van de meeste mensen als een dessert, tenzij u overwegen het consumeren van een veel kleiner deel.

Vet en cholesterol

Rood fluwelen cake is vrij hoog in vet, met 18 tot 23 gram per portie, met maximaal 4 gram verzadigd vet en 1 gram transvet, die beide kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Elke portie bevat ook 73 milligram cholesterol, ongeveer 25 procent van de 300 milligram per dag te beperken.

Koolhydraten en eiwitten

Een 4 ounce portie van rood fluweel cake heeft ongeveer 54 gram koolhydraten. Gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën, MedlinePlus raadt krijg je 40 tot 60 procent van je dagelijkse calorieën uit koolhydraten. U krijgt ook 4 tot 5 gram eiwit in dezelfde grootte portie van rood fluweel cake. Uw maaltijd plan moet 50-65 gram eiwit per dag.

Vitamines en mineralen

Een portie van rood fluweel taart biedt u 8 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer, een mineraal wat je nodig hebt om een ​​goede zuurstofvoorziening van je lichaam te garanderen. Het eten van een portie van rood fluweel cake geeft je ook 3 procent van de vitamine A en calcium je dagelijks nodig heeft.

Health Concerns

De suiker en natriumgehalte in het rood fluwelen cake zet het buiten het bereik van veel mensen. Het bevat 330-333 mg natrium per portie, ongeveer 20 procent van 1500 milligram limiet aanbevolen door de American Heart Association. Uw maaltijd plan moet minder dan 25,2-37,8 gram suiker bevatten; Echter, een 4-ounce portie van rood fluweel taart bevat 40-42 gram.

Related Articles