Visvijvers buurt van Dayton & Middletown, Ohio

May 4 by admin

Als twee grote steden genesteld in het zuidwesten van Ohio, Dayton en Middletown zijn beide populaire hotspots voor outdoor, recreatieve activiteit. Een van de meest genoten tijdverdrijf in het gebied, is de visserij genoten door de lokale bevolking en toeristen - en er zijn tal van vangstmogelijkheden om te profiteren van in Dayton, Middletown en de omliggende gebieden. Of u nu op zoek bent naar een eigen, afgesloten visserij gat in om de dag, of een gezin visreis te brengen, kunt u hier vinden.

Possum Creek MetroPark

Meerdere vijvers en een meer gelegen op meer dan 550 acres grond trekken de lokale bevolking en toeristen naar het Possum Creek MetroPark op jaarbasis. Open 08:00-10:00 van 1 april tot 31 oktober, en 8:00-20:00 van 01-31 november maart de Possum Creek MetroPark herbergt bijna schema elke visser. Picknickplaatsen en paardrijden geven vissers iets te doen als de vis niet bijten, en een speeltuin voor de kinderen is perfect voor het houden van de kleintjes.

Possum Creek MetroPark
4790 Frytown Road
Dayton, Ohio 45418
937-276-7062

Spring Lakes Park

Spring Lakes Park in Bellbrook Gelegen op slechts 15 mijl afstand van het centrum van Dayton, en beschikt over een regelmatig gevulde meer, dat is vol met forel en meerval. Terwijl de vissers niet verplicht om een ​​geldige staat visvergunning te bezitten, moeten alle personen die willen vissen op Spring Lakes Park een Greene County visvergunning verkrijgen. De enige uitzondering hierop is kinderen van 12 jaar en jonger. Een aas huis, picknickplaats en grills zijn allemaal beschikbaar op het terrein van Spring Lakes Park.

Spring Lakes Park
2191 Ferry Rd
Bellbrook, Ohio 45305
937-562-7440

Rainbow Lakes

Een familiebedrijf en geëxploiteerd bedrijf, Rainbow Lakes beschikt over 10 openbare visvijvers die kunnen worden benaderd voor een kleine vergoeding. Soorten gevulde vis Rainbow Lakes onder andere forel, karper, meerval, rivierdonderpad, Panfish en bluegill. Kinderen van vijf jaar en jonger hebben gratis toegang met een betaalde volwassene, en gehandicapten faciliteiten zijn beschikbaar voor degenen die ze nodig hebben.

Rainbow Lakes
3491 State Route 235
Fairborn, Ohio 45324
937-318-5757
rainbowlakesfairbornohio.com

Middletown Sportsman's Club

Middletown Sportsman's Club gelegen in het centrum van Middletown, voorzien van members-only vissen in de goed gevulde, prive meer. Toernooien en wedstrijden worden hier ook gehouden op een regelmatige basis, waarvan er vele open voor het publiek. De leden van de Middletown Sportsman's Club zijn toegestaan ​​om gasten op het terrein uit te nodigen om de particuliere visserij hier aangeboden te genieten.

Middletown Sportsman's Club
6943 Michael Road
Middletown, Ohio 45.042
513-422-5112
middletownsportsmensclub.com

Related Articles