Vijf Ingredient Diet

June 19 by admin

De vijf ingrediënt dieet is ontworpen om drukke levensstijl acteurs tegemoet, terwijl ze aan het filmen waren. Omdat de maaltijden alleen tijdens korte pauzes, terwijl op de set kon worden gegeten, hadden ze snel en eenvoudig te zijn. De vijf bestanddeel dieet is een maaltijd die vijf bestanddelen bevat één uit elk van de volgende categorieën: eiwitten, complexe koolhydraten, vezels, vetten en vloeistoffen, en bestaat uit vijf eten maaltijden per dag niet meer dan vijf minuten voor te bereiden. Het dieet is ontworpen om resultaten te onthullen in vijf weken met vijf "cheat" dagen tijdens die periode.

Vijf Ingredient Diet

De vijf ingrediënt dieet richt zich op het bieden van een evenwichtige maaltijd bestaande uit magere eiwitten, zoals kip, vis of vetarme zuivelproducten; complexe koolhydraten van verse groenten en fruit; vezel; gezonde vetten (onverzadigde vetten) en water of andere suikervrije drank.

Vijf maaltijden per dag moet worden gegeten een bestanddeel van elk van de vijf groepen.

Naast de voeding, moet je 25 minuten oefenen vijf dagen per week gedurende vijf weken brengen.

Elke zondag kunt u genieten van een "cheat" dag waar je kunt eten wat je wilt, maar vast te houden aan de vijf maaltijd richtlijn.

maaltijd Guideline

De vijf maaltijden moet worden gegeten met een 03:57 uur kloof tussen elke maaltijd. In de meeste gevallen zal dit vereisen dat u uw eerste maaltijd te eten zodra je wakker wordt in vijf maaltijden per dag te krijgen voordat je gaat slapen.

Voor het ontbijt, overweeg dan het eten van een suikervrije ontbijtgranen die bevat zowel eiwitten en vezels gegarneerd met verse fruit. Vetvrije cottage cheese of suikervrije yoghurt gemengd met vers fruit en muesli zijn ook goede opties voor het ontbijt.

Voor de lunch, soepen en salades maken goede keuzes. Ook kunt u sandwiches met behulp van no-meel brood, tortilla voor wraps of rijstwafels te maken.

Voor het diner, kies magere kip, steak of vis voor eiwit, een kant van verse groenten zoals squash, broccoli, spinazie of bloemkool, met bruine of wilde rijst.

Voor de andere twee maaltijden, overweeg dan om een ​​proteïne shake, eiwit omelet of sandwich.

maaltijd Voorbereiding

Het voedsel kan worden bereid binnen vijf minuten of minder, omdat u gebruik maakt van vijf of minder ingrediënten voor elke maaltijd. Daarnaast kunt zijn vooral gebaseerd op het mengen, mengen of roosteren. Bijvoorbeeld, bij het opstellen van een yoghurt parfait, je zal het mengen van yoghurt met vers fruit en muesli, en in het geval van het maken van een shake vindt u het fruit en yoghurt samen mengen met proteïne poeder, die beide slechts vijf minuten of minder te nemen . Om een ​​broodje te bereiden u hoeft alleen maar uw ingrediënten samen te stellen, en toast het brood indien gewenst. De enige keer dat je nodig hebt om iets te koken is als je een rauw stuk vlees of vis en eieren die moet worden voorbereid. Deze items zullen snel worden voorbereid, omdat je niet zal worden marineren deze items, maar met behulp van een droge kruiden tijdens het koken tijd. Als alternatief voor het bereiden van een snelle hap, vinden kant-en-klare producten of reeds gegrild vlees zo ingrediënten snel kunnen worden gebracht.

Wat kunt u verwachten tijdens het dieet

De vijf factor dieet is niet een crash dieet waar u pond snel en binnen enkele dagen zal werpen. U kunt verwachten te verliezen tussen 1-2 pond per week. De lage glycemische index voedingsmiddelen (eiwitrijk en vezelrijk voedsel) houden de bloedsuikerspiegel stabiel om honger tevreden voor een langere periode van tijd om te voorkomen dat u te veel eten of snacken tussen de maaltijden te houden. Aldus wordt de voeding ontworpen om een ​​gezonde manier om gewicht ongeveer 09:55 pond, in een vijf weken overspanning verschaffen. In de meeste gevallen, als u op zoek zijn naar een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen, moet u de voeding gedurende een langere periode.

Het dieet is gemakkelijk om een ​​deel van uw dagelijkse routine te maken, omdat de ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden en de maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden.

Related Articles