Verschillende Sporten voor kinderen in de voorschoolse niveau

July 7 by admin

Verschillende Sporten voor kinderen in de voorschoolse niveau


Ouders schrijven vaak hun kleuters in de sport te helpen ontwikkelen van hun atletische vaardigheden. Hoewel een kleuter sterke hand-oog coördinatie niet kan hebben, kan een sport hem helpen meer te ontwikkelen. Denk aan het inschrijven van uw kind in een beginner topsport. Zomer competities en zomerkampen hebben verschillende sporten voor kinderen in de voorschoolse niveau om uit te kiezen.

Dansen

Dansen kan helpen leren uw kleuters ritme en de coördinatie te verbeteren. U kunt uw kind inschrijven in een ballet, jazz en hip-hop dansles. Selecteer een of twee klassen voor uw kind om te proberen. Als uw kind meer betrokken bij de les krijgt, vraag hem of hij wil dansen blijven in beide of selecteer een favoriet.

Schaatsen

Schaatsen is een geweldige individuele sport voor kinderen op de kleuterschool niveau. Zij zullen hun evenwicht te verbeteren als ze leren hoe om te schaatsen. Maak je geen zorgen, veel kinderen die schaatsen lessen niet beginnen te proberen sprongen tot de ouder. Voorschoolse studenten lessen nemen om ze comfortabel op het ijs te maken voor het leren meer geavanceerde vaardigheden.

T-Ball

In de T-Ball, zal uw kind geen zorgen te maken over het raken van een fastball of een curve. In plaats daarvan wordt de bal geplaatst op een tee voor uw peuter, zodat ze kunnen oefenen raken. In veel T-Ball competities, zijn coaches mag zijn op het veld om te helpen en de spelers aan te moedigen. Deze sport kan hen helpen de basisregels van honkbal en softbal te leren.

Gymnastiek

In een gymnastiek klasse, zal uw kind leren hoe om te tuimelen en flip. Hij zal groeien vertrouweling in zijn vermogen op de mat. Hij kan de ervaring in gymnastiek in zowel dansen of cheerleading gebruiken.

Related Articles