Trigger Points in bilspieren Na Oefenen

May 6 by admin

Trigger Points in bilspieren Na Oefenen


Als je beweegt, je bijna altijd ontvoeren, uit te breiden en / of extern draai je je heupen. Daarom kunt u er zeker van zijn dat uw lichaam ten minste één van de drie spieren die deel uitmaken van uw bilspieren, de bilspieren zal aanwerven. Echter, als je vergeet te rekken of jezelf door een zeer krachtige workout, bereid zijn om wat pijn. Deze pijn wordt aangeduid als myofasciale triggerpoints. Het is een neuromusculaire reactie uit te oefenen die kunnen worden behandeld met myofasciale release.

Anatomie van de bilspieren

De bilspieren is een spier groep bestaande uit de gluteus maximus, medius en minimus. De gluteus maximus is de grootste van de drie, terwijl de minimus is de kleinste. Hun oorsprong uit te breiden van het bekken en de onderste sacrum naar het midden van het ilium of heupbeen. De maximus voegt in de iliotibiale luchtwegen, terwijl de medius en minimus te voegen in de bovenste en laterale voorste delen van het dijbeen, of been bot. Samen zijn ze ontvoeren, uit te breiden en lateraal, of extern, draai de heupen. Algemeen voorkomende oorzaak punten van de bilspieren bevinden langs de oorsprong van de spieren.

triggerpoints

Triggerpoints zijn spierknopen zich op disfunctionele punten van het myofasciale systeem, de spieren en de omliggende fascia. Trigger punten kunnen manifesteren van repetitieve beweging oefeningen, zoals hardlopen; wanneer de activiteit wordt uitgevoerd met verkeerde houding; wanneer er sprake is van het skelet uitlijning; of een gebrek aan rekken. De pijn kan ook manifesteren van activiteit die je spieren niet hebben aangepast aan, zoals het verhogen van uw gewicht belasting of herhaling te agressief en te snel. Ongeacht de methode die u kiest, myofasciale release is de drukknop punten deactiveren herstel van de normale functie en pijn verlichten op de billen.

Myofascial release

Myofascial release is een manuele vorm van therapie gericht op de behandeling van het myofasciale systeem. Hoewel er vele vormen van technieken myofasciale release, hebben ze de neiging om populatie specifiek. Sommige zijn zeer agressief en zijn voor actieve mensen, terwijl andere passieve en zacht. Op dit moment heeft het schuim roller aan populariteit gewonnen want het is een gemakkelijke en goedkope manier om zichzelf te behandelen. Uitrekken of yoga in een verwarmde ruimte is een andere manier om zichzelf te behandelen. Maar als je trigger punten zijn extreme, zie je een bodyworker. Manual myofasciale vrijlating kan niet vergeleken worden met een schuimroller of yoga.

Self-Behandelend

Als u besluit om zelf te behandelen, let dan op pijnlijke gebieden. Dit zijn de gebieden die het meeste werk nodig hebben. Als je een schuim roller te gebruiken, de behandeling van uw iliotibiale band, de pees aan de zijkant van uw bovenbeen. Het behandelen van de iliotibiale band zal helpen bevrijden meeste van uw bilspieren triggerpoints. Als je yoga doet, doe dubbele duif. Ga op de grond met je linker scheenbeen gestapeld op de top van je rechterhand. Buig je enkels en buig naar voren. U vindt er een diepe stretch voelen rondom je heup. Schakel de stack van je schenen naar de andere kant te doen.

Related Articles