Schilferige hoofdhuid bij baby's

June 18 by admin

Schilferige hoofdhuid bij baby's


Ondanks alle inspanningen om de netheid van hun pasgeboren behouden, veel nieuwe moeders zijn geschokt om te ontdekken dat hun pasgeboren heeft een schilferige hoofdhuid. Schilferige hoofdhuid, ook bekend als "de wieg cap," is zeer vaak voor bij pasgeborenen en baby's. Het kan in elke baby, en heeft de neiging om binnen de eerste drie maanden.

Betekenis

Schilferige hoofdhuid gewoonlijk optreden als gevolg van de snelle ontwikkeling van huidcellen en het onvermogen van de baby om overtollige huid adequaat afschilferen. Artsen zijn niet zeker wat de oorzaken hyperactivation talgklieren van de huid van een baby, maar men denkt dat het resultaat van hormonen van de moeder dwars door de placenta voorgaande geboorte. Wieg cap is onschadelijk voor uw baby en verdwijnt meestal tussen de zes en 12 maanden oud. Het is niet besmettelijk noch is het een gevolg van slechte hygiëne of allergieën.

symptomen

Hoofdhuid schilfers bij baby's hebben meestal de verschijning van roos, of de hoofdhuid kan vette, dik, geel of bruin korstvorming of scaling patches. Naast vlokken en schalen, kan de hoofdhuid ook worden rood en geïrriteerd. Meer ernstige gevallen van schilferige hoofdhuid kan een hoofdhuid vettig, gebarsten en de verschijning van "huilen". De voorwaarde is niet schadelijk voor baby's, maar kan jeuk veroorzaken.

Home Treatment

Voor hardnekkige, schilferige hoofdhuid, probeer zachtjes te wrijven natuurlijke amandel- of olijfolie op de hoofdhuid van uw baby. Laat de olie op de hoofdhuid doordringen gedurende 15 minuten dan kam van de vlokken met een zachte borstel of fijne kam. Nadat de olie behandeling, voorzichtig te wassen de hoofdhuid en het haar van uw baby met een milde babyshampoo om overtollige olie, die kunnen verstoppen de poriën en veroorzaken geen schilfering te houden te verwijderen.

Professional Treatment

Ernstige hoofdhuid afschilfering dat zich verspreidt buiten de hoofdhuid van uw baby moet worden behandeld door uw kinderarts. Voor ernstige-hoofdhuid schilferen problemen, kan je baby worden voorgeschreven een cortisone crème voor ontsteking en / of een seborrhea shampoo voor schilferen.

overwegingen

Schilferige huid kan ook optreden rond de wenkbrauwen, oren, oksels van uw baby en andere plooien in de huid. Als deze situatie zich voordoet is het niet genoemd wieg cap maar seborrheic dermatitis. Net als bij de wieg cap, seborrheic dermatitis is niet besmettelijk en meestal lost zich binnen het eerste jaar.

Waarschuwing

Als u seborrhea shampoo te gebruiken voor de behandeling van schilferige hoofdhuid van je baby, heel voorzichtig bij het gebruik van het als de shampoo is ongelooflijk hard en zal je baby's ogen beschadigen. Vermijd overwashing hoofdhuid van uw baby, omdat dit pijnlijke irritatie kan veroorzaken aan de hoofdhuid en overstimuleren olie-klieren in de hoofdhuid, wat resulteert in verdere vlok en droge huid opbouw.

Related Articles