Oefeningen om zich te ontdoen van Back Flab

April 4 by admin

Oefeningen om zich te ontdoen van Back Flab


Terug flab kan lelijke T-shirt of beha uitstulpingen te bieden. Met de juiste gewicht opleiding, kunt u bouw je rugspieren te helpen creëren spieren definitie. Om zoveel vet te verwijderen mogelijk je meerdere dagen van cardiovasculaire oefening in je programma moet omvatten en eet een gezond, vetarm dieet. Zorg ervoor dat je maag oefeningen, zoals crunches uit te voeren, om uw routine goed afgerond te houden en gespierde onbalans te voorkomen.

dumbbell Row

Selecteer een halter van een passend gewicht en zet de halter op de vloer. Als je nieuw bent bij krachttraining zijn, probeer dan een 10-ponddomoor. Plaats uw knie en hand op de zijkant van een oefening bankje en knielen, zodat uw rug is recht. Bereik uw vrije arm op de grond en lift halter. Trek de halter omhoog, buigen je arm bij de elleboog, totdat de halter je ribben bereikt. Laat de halter tot je arm volledig is uitgebreid en te herhalen.

Lat Pulldown

Neem plaats op de sportschool van pulldown machine. Zorg ervoor dat een breed bar op de machine om de kabel is aangesloten. Koos voor een passende weerstand ---- proberen 40 pond als je nieuw bent uit te oefenen --- en pak de bar met je armen volledig gestrekt zijn. Trek de bar naar je borst, pauzeren en vervolgens uit te breiden armen. Herhaling.

Brug

De brug positie helpt rekken en versterken van je onderrug en bovenrug. Om de brug uit te voeren, op de grond liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de vloer. Hef je heupen van de grond totdat je romp en dijen vormen een rechte lijn. Zorg ervoor dat uw buikspieren gecontracteerd voor maximale voordelen te houden. Houd brug positie gedurende 30 tot 60 seconden, lager en herhaal.

Zwemmen

Zwemmen helpt rekken en versterking van de rug en kan bijdragen tot het verminderen van chronische pijn voorwaarden. Aangezien water zorgt voor meer weerstand dan lucht, zwemmen helpt spieren op te bouwen over je hele lichaam terwijl het geven van u een effectieve cardiovasculaire training. Zwemmen verbrandt calorieën, die u helpt uw ​​algehele lichaamsvet en op zijn beurt, uw niveau van de rug flab te verminderen.

Related Articles