Misselijkheid het eten van vlees

May 25 by admin
Misselijkheid het eten van vlees

Misselijkheid van het eten van vlees kan een reactie op bacteriën in het vlees, of het misschien iets in je lichaam afwijzing van het vlees. Bijvoorbeeld, zwangere vrouwen vinden vaak dat het eten van te veel vlees maakt hen misselijk. Als je misselijk tussen de 4 en 36 uur het gevoel na het eten van vlees, dan kunt u een vorm van voedselvergiftiging hebben. Als u begint met krampen of ernstige misselijkheid, een bezoek aan een arts zo spoedig mogelijk.

Voedselvergiftiging

Voedselvergiftiging van vlees gebeurt meestal wanneer het vlees schadelijke bacteriën bevat. Ongekoeld, oude of slecht gekookt vlees eerder bacteriën, met inbegrip van schadelijke stammen zoals C. botulinum of E. Coli bevatten. Misselijkheid is een vaak voorkomende symptomen bij de meeste vormen van voedselvergiftiging, hoewel de mate van misselijkheid kan variëren. Andere symptomen kunnen ook begeleiden uw misselijkheid, een aantal van hen mogelijk ernstige. In het geval van het eten van een "slechte" stukje van het oude vlees zonder gevaarlijke bacteriën, kunt u nog steeds misselijk.

koken Temperaturen

De USDA beveelt koken vlees naar bepaalde temperaturen om ervoor te zorgen dat u alle schadelijke bacteriën aanwezig zijn in het vlees te doden. Wanneer bijvoorbeeld koken stukjes varkensvlees, lamsvlees en rundvlees, zoals biefstuk, streven naar een temperatuur van tenminste 145 ° F in het midden van het vlees. Gemalen vlees bevat vaak bacteriën, dus koken op 160 graden F. Cooking om deze niveaus kan helpen bij het voorkomen van toekomstige gevallen van misselijkheid na het eten van vlees.

Zwangerschap

In een verslag van 2001 gepubliceerd in de "Rivista di Biologia" journal, Daniel MT Fessler suggereert een verband tussen zwangerschap in de luteale fase en misselijkheid bij het eten van vlees. Fessler beweert dat zwangere vrouwen te ontwikkelen gevoeligheden aan levensmiddelen die ziekteverwekkers dat de baby kan schaden kunnen bevatten. Vlees is een van de meest waarschijnlijke bronnen van voedselvergiftiging. Dus, tijdens de zwangerschap het lichaam is meer kans op misselijkheid veroorzaken bij de aanblik, geur of smaak van het vlees.

overwegingen

Misselijkheid van het eten van vlees kunnen optreden om andere redenen. Bijvoorbeeld een vetrijke en eiwitmeel legt enige druk op het spijsverteringsstelsel. Misselijkheid kan gewoon je lichaam reageert op het volume van het vlees. In andere gevallen, in het bijzonder met mensen die vroeger vegetariërs, het lichaam niet wordt gebruikt om vlees, waardoor je ziek voelt wanneer je wat te eten. Ten slotte kan u allergisch bent voor een bepaalde saus of ingrediënt dat wordt gebruikt om het vlees te koken.

Related Articles