Kruidengeneesmiddelen voor Bell's Palsy

May 13 by admin

Bell's palsy is een zenuw aandoening die de zenuwen van invloed in je gezicht, waardoor gezichtszenuw verlamming, meestal alleen van invloed zijn één kant van het gezicht. Deze episodes kunnen over geleidelijk of ze kunnen zeer plotseling zijn. Voor veel patiënten, er pijn die met de aandoening die moet worden behandeld. Vanwege het feit dat de symptomen van Bell's palsy sterk variëren tussen patiënten, er weinig definitieve behandeling voor de aandoening. Echter, kunt u ervoor kiezen om uw palsy behandelen met kruiden in plaats van de conventionele westerse geneeskunde.

Kruidengeneesmiddelen voor Bell's Palsy

Zoethoutwortel, ook wel bekend als Glycyrrhiza glabra, moet dagelijks worden genomen om te voorkomen dat parese de symptomen van uw Bell tot een minimum. Deze wortel is een anti-inflammatoir middel en daarom helpt gemak de zenuwbeschadiging gevonden bij mensen met Bell's palsy. Het is aanbevolen dat je consumeert 5 tot 15 g zoethoutwortel per dag voor de resultaten. Het wordt meestal gevonden in capsulevorm op lokale health food en wellness-winkels. Echter, is het nemen van zoethout niet aan te raden als u een hoge bloeddruk of zwanger bent.

Kurkuma en gember werken als anti-inflammatoire middelen ook. Nemen beide kruiden in uw dagelijkse voeding en je moet een verbetering van de verlamming van uw Bell te zien. Een paar gram gember en kurkuma moet voldoende zijn. Voor zwangere vrouwen, houd je gember verbruik tot 2 g per dag of minder. Bovendien, het eten van een kopje bosbessen per dag zal helpen met ontsteking ook.

Neem een ​​theelepel levertraan per dag en je zult een verbetering met uw conditie merken. Zorg ervoor dat de levertraan duren voordat uw grootste maaltijd. Als je zwanger bent, echter niet levertraan nemen. Lijnzaadolie of een niet-vis lever olie kan worden gebruikt in plaats van levertraan als u zwanger bent, omdat het werkt op een soortgelijke manier.

Engelwortel heeft genezende krachten voor Bell's palsy. Neem de engelwortel, meng het met het lichaam van de zieke zijderups, ook wel bekend als Jiang kan, dan vermalen van het mengsel tot poeder. Meng de macht in gembersap tot je een pasta consistentie. Neem deze pasta en toe te passen op het getroffen gebied waar de verlamming optreedt. Gebruik cellofaan om de pasta op zijn plaats te houden en laat de pasta weken in de huid. Ga door met deze applicatie dagelijks totdat uw symptomen verdwijnen.

Hypercurium kan helpen bij de behandeling en moet worden gebruikt voor topicale toepassing. Neem hypercurium olie en toe te passen op je gezicht, de toepassing royaal over de verlamde omgeving. parese de symptomen van uw Bell zouden moeten afnemen na verloop van tijd met dagelijkse toepassing.

Related Articles