Kan situps te ontdoen van een Muffin Top Belly?

May 19 by admin
Kan situps te ontdoen van een Muffin Top Belly?

Sit-ups alleen zal niet ontdoen van een muffin top te krijgen. Een muffin top wordt veroorzaakt door overtollig vet rond het middelste gedeelte dat uitsteekt boven de top van iemands broek. Om zich te ontdoen van een muffin top te krijgen moet u uw lichaamsvet te verminderen door middel van een dieet en lichaamsbeweging. Als vet wordt verminderd sit-ups helpen om toon en stevig de buikspieren die meestal onder de muffin top verborgen.

Aerobic oefening

Kan situps te ontdoen van een Muffin Top Belly?

Onderzoekers van Duke University melden aërobe oefening als het beste type van oefening voor het verbranden van vet. Fietsen, hardlopen en zwemmen zijn voorbeelden van aërobe oefening. Om vet te verliezen van de US Department of Health & Human Services adviseert 30 minuten van matige intensiteit aërobe oefening vijf dagen per week. Bepaal de intensiteit door het uitvoeren van de talk-test. Als je kunt praten, maar niet zingen tijdens de oefening, bent u oefenen op een matige intensiteit niveau.

Weerstandstraining

Kan situps te ontdoen van een Muffin Top Belly?

Weerstand opleiding bouwt spiermassa die helpt om vet te verbranden, terwijl toning en verstevigende je lichaam. Om een ​​muffin top krimpen, Shape.com adviseert te kiezen oefeningen die meerdere spiergroepen en 60 seconden uitbarstingen van aërobe activiteit tussen de oefeningen richten. Een voorbeeld zou zijn het uitvoeren van squats met een toegevoegde chop beweging. Kies een halter en houd hem in de voorkant van je lichaam in beide handen. Squat naar beneden en breng de halter dicht bij uw linkerheup. Als je weer opstaat draai de halter in uw lichaam en boven je rechterschouder. Draai je linkerheup naar rechts terwijl je de halter brengen. Herhaal aan de andere kant. 60 seconden en voor het uitvoeren van de tweede set, joggen in de plaats de opvoeding van je knieën zo hoog mogelijk.

Core Oefeningen

Kan situps te ontdoen van een Muffin Top Belly?

Als je vet verliest uw muffin top zal afnemen, het onthullen van je buikspieren eronder. Vier spiergroepen deel uitmaken van de buikspieren: de rectus abdominis, dwars abdominis en de binnenste en externe schuine. Core oefeningen plat en de toon van deze spieren. Het is belangrijk om oefeningen die alle vier spiergroepen nemen. Sit-ups in de eerste plaats richten op de rectus abdominis. Sit-ups kan worden gecombineerd met andere oefeningen, zoals de plank, de Russische wendingen en been brengt om alle de buikspier doelgroepen.

Dieet

Kan situps te ontdoen van een Muffin Top Belly?

Volgens de Centers of Disease Control and Prevention, het verliezen van vet en het behoud van een gezond gewicht is afhankelijk van de juiste balans tussen de verbruikte calorieën in uw dieet, en de hoeveelheid verbrande calorieën door middel van fysieke activiteit. Om vet te verliezen moet je meer calorieën verbranden dan je verbruikt, het creëren van een calorie tekort. De CDC beveelt een calorie tekort van 500 tot 1000 calorieën per dag om gewicht te verliezen. Andere dieetaanbevelingen onder meer het verhogen van inname van water en verminderen van de hoeveelheid verwerkte voedingsmiddelen in uw dieet.

Related Articles