Kan Kruiden Verwijder Plaque Van de slagaders?

August 12 by admin
Kan Kruiden Verwijder Plaque Van de slagaders?

Atherosclerose veroorzaakt vetafzetting wordt plaque genoemd formulier in uw slagaders. Plaque interfereert met de bloeddoorstroming, die uw risico op hart-en vaatziekten en beroertes verhoogt. Bekende oorzaken van tandplak omvatten hoge bloedspiegels van low-density lipoproteïne, ook wel LDL, triglyceriden, een andere vorm van ongezonde vet en hoge bloeddruk. Verschillende kruiden of specerijen kunnen helpen de hoeveelheid plaque in de bloedvaten te verminderen en lager uw risico op ernstige ziekte. Bespreek deze remedies met uw arts om te bepalen wat voor u geschikt is.

Kurkuma

Kan Kruiden Verwijder Plaque Van de slagaders?

Kurkuma is een traditionele Indiase kruid dat heeft ook geneeskrachtige eigenschappen en kan helpen verminderen arteriële plaque. Onderzoek suggereert dat bloedplaatjes remt de vorming van stolsels, deel van het proces dat helpt vergroten plakafzettingen. Het kan ook lager cholesterolgehalte in het bloed, in het bijzonder het houden van LDL binnen een gezond assortiment. In laboratoriumstudies zoals één gepubliceerd in "Molecular and Cellular Biochemistry" in 1997, curcumine, het actieve ingrediënt in kurkuma, verlaagde niveaus van zowel LDL en triglyceriden in proefdieren gevoerd normaal of hoog cholesterol dieet. Toch moeten deze veelbelovende resultaten worden bevestigd in klinisch onderzoek met proefpersonen.

Gember

Kan Kruiden Verwijder Plaque Van de slagaders?

Gember is een gemeenschappelijk kruid dat ook een lange geschiedenis in traditionele geneeskunde voor de behandeling van verschillende aandoeningen. Het bevat een aantal verbindingen genaamd gingerols en shogaols, die de biologische activiteit en kan verantwoordelijk zijn voor de voordelen voor de gezondheid zijn. Gember kan helpen voorkomen of verminderen plaqueophoping bestaande plaque door het verlagen van totaal cholesterol belemmert oxidatie van LDL, een van de stappen in plaquevorming. Dit wordt gesuggereerd door verscheidene onderzoeken, waaronder een in het "Journal of Nutrition" in 2000. In deze studie, laboratoriumdieren gevoed gemberextract had lagere cholesterol, LDL oxidatie minder en minder plaquevorming dan dieren die een placebo.

Knoflook

Kan Kruiden Verwijder Plaque Van de slagaders?

Knoflook heeft een lange geschiedenis als onderdeel van de traditionele geneeskunde die dateert zo ver terug als de oude Egyptische tijden. Onder zijn voordelen, knoflook heeft de neiging om de bloedspiegels van high-density lipoprotein, of HDL te verhogen, terwijl het verminderen van LDL. Het vermindert ook het niveau van twee andere verbindingen, homocysteïne en C-reactief proteïne, die zijn geassocieerd met atherosclerose en hartziekten. Knoflook is ook een antioxidant en kan helpen verminderen bloeddruk, een andere factor die bijdraagt ​​aan de vorming van plaque in de slagaders.

aanbevelingen

Kan Kruiden Verwijder Plaque Van de slagaders?

Kurkuma, gember en knoflook zijn beschikbaar als supplementen van reformwinkels en zijn over het algemeen als veilig beschouwd. Do kurkuma niet als je diabetes hebt, omdat het de bloedsuikerspiegel kan beïnvloeden. Ginger kunnen maagproblemen of zuurbranden veroorzaken bij sommige mensen en mag niet worden genomen als je galblaas problemen of galstenen te hebben. Elk van de supplementen kan ook interageren met bepaalde medicijnen voorschrijven. Raadpleeg uw arts voor het toevoegen van kurkuma, gember of knoflook aan uw reguliere regime.

Related Articles