Homeopathische remedies voor Bell's Palsy

September 6 by admin

Homeopathische remedies voor Bell's Palsy


Elke gezondheidsschade dat de verdraaiing van het gezicht Bell's Palsy invloed op heeft kan pijnlijk zijn om te bespreken en te laten behandelen voor. Hoe eerder is behandeld, echter, hoe effectiever kan worden verholpen. Bepaalde homeopathische en kruidengeneesmiddelen dat de aandoening kan verbeteren. De meeste homeopathische middelen zijn niet goedgekeurd door de traditionele artsen; probeer nieuwe medicijnen en behandelingen alleen onder behandeling van een erkende arts of homeopaat.

Homeopathie voor Bell's Palsy

Wanneer slechts één zijde van het gezicht van de patiënt is verlamd, vooral bij blootstelling aan koude lucht of wind, Blauwe Monnikskap effectief kan zijn. Angst, agitatie, en een plotselinge van de symptomen kunnen ook goede indicaties.

Agaricus wordt gebruikt wanneer spieren aan een zijde van het gezicht zijn stijf en trillen of grimassen gebeurt aan de andere kant. Agaricus helpt degenen die zijn prikkelbaar en hebben de gezondheid van angst en overacute zintuigen.

Overweldigend zwakte, kilte en verlamming aan de linkerkant kan worden geholpen door Cadmium Sulphuratum. De patiënt kan ook een verwrongen mond en hebben extreme moeite een oog dicht.

Causticum helpt als de verlamming geleidelijk aan de rechterkant, de opening heeft ontwikkeld en het sluiten van de mond is moeilijk geworden, en de patiënt bijt onbedoeld de binnenkant van zijn wang of de tong. De persoon doet het het beste in warmte en kan zwak en onrustig zijn.

Meer Homeopathische Remedies

Cocculus deals met eenzijdige gezichtsverlamming die spanning of pijn in de andere wang die toeneemt wanneer de mond geopend wordt begeleidt. Duizeligheid, zwakte, gevoelloosheid en een verergering van de symptomen kunnen optreden als een aanwijzing dat deze remedie nodig is.

Braaknoot neigt ook bruikbaar voor mensen met een verlamming die meestal aan de linkerkant en gaat samen met een persoon die overgevoelig zijn voor geuren, geluiden, licht en persoonlijkheid die prikkelbaar en ongeduldig.

Platina (Platinum) kan worden gebruikt bij mensen die een vervorming die een wenkbrauw omhoog en veroorzaakt ook gevoelloze wangen, lippen en andere lichaamsdelen.

Arnica Montana is het beste voor degenen die een blessure hebben opgelopen voorafgaand aan het krijgen parese symptomen van Bell's. Zij kunnen ook ervaren verdriet, financieel verlies, pijnlijke ledematen, en een afkeer van tabak.

Hypericum performatum kan worden verrekend als er schade aan de zenuwen is geweest en de kaak begint te vergrendelen. Het kan nodig zijn wanneer de patiënt spasmen en astma-aanvallen.

Wanneer de mond en het gezicht beginnen stijf gevoel en de patiënt gevoelig is voor koude lucht, kan Mezerum gebruiken.

Om hulp te krijgen van het zenuwstelsel bewegen, kan Belladonna worden gebruikt, vooral wanneer er warmte, roodheid, kloppend en de aanwezigheid van epileptische spasmen.

aanvullende Kruiden

Kruiden die de efficiëntie van homeopathische middelen zou kunnen zijn tenen, welke geneesmiddelen efficiëntie, kudzu, die helpt om de spierspanning te verlichten rond het gebied palsy, en zoethout, die de progressie van verlamming voorkomt verlamming kunnen verbeteren. Rue en strychnine kan ook behulpzaam met Bell's Palsy zijn. Het is belangrijk om te beginnen met de behandeling meteen, dus zorg ervoor dat een arts onmiddellijk nadat u begint het ervaren van de symptomen te zien.

Related Articles