Hoe zich te ontdoen van overtollig vet op de benen

March 20 by admin

Hoe zich te ontdoen van overtollig vet op de benen


Genetische aanleg voor het verkrijgen van gewicht in je onderlichaam is de primaire oorzaak van overtollig vet been. Terwijl u niet de genetica kan vechten, kunt u uw dieet en lichaamsbeweging routine aan te passen aan de totale vet verlies te maximaliseren. Been oefeningen zal niet ontdoen van extra been vet onmiddellijk, maar ze zullen de spieren onder het vet te versterken. Zodra u uw totale lichaamsvet te verminderen, zal het gemakkelijker zijn om de slanke spierdefinitie eronder zien, en je benen zal veel beter uitzien.

instructies

1 Verbeter uw dieet. Verlaag je calorie-inname, en let op wat je eet. Voor de meeste vrouwen, 1200 tot 1500 calorieën per dag voldoende; mannen moeten 1.500 tot 1.800 calorieën per dag. Drink minstens acht glazen water per dag, en knip 'lege calorieën', die low-voedingsstoffen, calorierijke voedingsmiddelen zijn. Vasthouden aan volle granen, mager vlees en vezelrijke voedingsmiddelen.

2 Haal alles uit uw cardio routine. Doe cardio interval trainen elke dag gedurende 20 minuten. Interval training is een korte uitbarsting van high-intensity training afgewisseld met langere langzamer oefening. Bijvoorbeeld, kunt u afwisselend 30 seconden van de full-speed intensiteit en een minuut van gestabiliseerde, langzamer cardio. Tijdens deze één minuut rust, moet uw hartslag te verlagen, maar nog steeds harder dan normaal werken. Deze methode helpt je stofwisseling te verhogen en vet te verbranden snel.

3 Werk buiten de sportschool. Het inbouwen van een gezonde levensstijl in uw dagelijkse routine kan voordelen op lange termijn, zoals verminderd risico op hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes. Outdoor oefeningen zoals wandelen en zwemmen zijn uitstekende manieren om af te slanken je benen, zonder de bouw van bulk. Als u wilt spieren op te bouwen, lopen op een hellend terrein of zwemmen met waterdichte enkel gewichten.

4 Tone up. Zodra u uw totale lichaamsvet te verminderen en aangepast uw levensstijl, zijn onder andere been krullen en persen in uw routine. Drie sets van acht tot 12 herhalingen van elke oefening volstaan. Zorg ervoor dat niet te overwerken je spieren; ze moeten een dag van rust tussen elke gewichtsklasse trainingssessie.

Related Articles