Hoe wordt Bell's Palsy voorkomen

May 7 by admin

Bell's palsy is zwakte of verlamming van de gezichtsspieren als gevolg van een acute ontsteking van de gezichtszenuw. Elk jaar in de VS, het beïnvloedt ongeveer 40.000 mensen, de meeste in hun 20 of meer dan 60. Terwijl de meeste van de getroffen volledig te herstellen binnen drie tot zes maanden, ongeveer 10 procent lijden terugkerende symptomen, en een paar vertonen symptomen voor het leven. Voorkomende symptomen zijn plotselinge verlamming aan één kant van het gezicht, gezicht hangend, veranderingen in speeksel en traanproductie en oorpijn. Wat volgt zijn stappen om te voorkomen dat het ontstaan ​​van Bell's palsy.

instructies

1 Draag een condoom bij seksuele activiteit. Bell's palsy wordt vaak veroorzaakt door het herpes simplex virus, dat wordt verspreid via seksueel contact.

2 Wees voorzichtig als zij afkomstig zijn in nauw contact met iemand die lijdt aan de ziekte van Pfeiffer. Het virus dat mono veroorzaakt, bekend als Epstein-Barr virus, is ook in verband Bell's palsy.

3 Draag lange mouwen en lange broek tijdens het wandelen of kamperen in beboste gebieden. Andere infectie verbonden met Bell's palsy is de ziekte van Lyme, die wordt veroorzaakt door de beet van een teek. Voer een teek controle bij het verlaten van het bos.

4 Draag een beschermende gezicht schild, indien mogelijk, wanneer de uitoefening van een activiteit waarbij fysiek contact kan voorkomen, zoals sport. Een harde klap op het gezicht kan leiden tot het ontstaan ​​van Bell's palsy.

5 Was uw handen regelmatig om te voorkomen dat verkoudheid en griep, die ook risico factros in het ontstaan ​​van Bell's palsy.

Hints

  • Het virus dat waterpokken en gordelroos (herpes zoster) veroorzaakt is gekoppeld aan Bell's palsy. Andere risicofactoren zijn de zwangerschap en diabetes. Redelijke voorzichtigheid is geboden, maar geen angst in de preventie van deze aandoening.
  • Bell's palsy kan het hoornvlies van het oog beschadigen. Als de patiënt niet in staat is te knipperen, moet oogdruppels worden gebruikt tijdens de dag en een oog gel 's nachts.

Related Articles