Hoe wordt Bell's Palsy behandelen bij kinderen

May 31 by admin

Hoe wordt Bell's Palsy behandelen bij kinderen


Bell's Palsy, een zeldzame verlamming van het gezicht, kan beangstigend in zijn plotseling ontstaan ​​en de gevolgen voor de gezichtsspieren zijn. De neurologische aandoening kan zowel volwassenen als kinderen, die schaamte en woede kunnen worden geconfronteerd als zij omgaan met hun verandering in het uiterlijk van invloed zijn. Gelukkig zijn de meeste gevallen van Bell's Palsy zijn tijdelijk. Hier zijn een aantal manieren om Bell's Palsy behandelen bij kinderen.

instructies

1 Neem het kind onmiddellijk naar de dokter wanneer u eerst de gezichtsverlamming, die vaak slechts één kant van het gezicht van invloed op te merken.

2 verwachten dat de arts eerst zal uitsluiten beroerte en andere oorzaken van aangezichtsverlamming met een MRI of CT-scan.

3 Vertel het kind dat de ziekte waarschijnlijk tijdelijk meeste gevallen volledig opgelost binnen 3-6 maanden. Veel gevallen vereisen slechts een paar weken van herstel.

4 Massage gezicht van het kind om het in conditie wanneer de verlamming verdwijnt houden. Facial oefening kan gunstig zijn voor herstel.

5 Geef pijnstillers om de pijn en de zwelling te verminderen. De arts kan aanvullende medicatie voorschrijven, afhankelijk van de vermoedelijke oorzaak van de Bell's palsy, waaronder de ziekte van Lyme, letsel aan het gezicht, diabetes, oorinfecties of herpes simplex virus (koortslip virus).

6 Weet dat de arts kan voorschrijven oog druppels voor een getroffen oog of zelfs een ooglap om vermoeide ogen te verminderen.

7 Zorg ervoor dat het kind krijgt voldoende rust en blijft om goed te eten om haar lichaam te herstellen van de aandoening te helpen.

Hints

  • Uw kind kan schaamte ervaren op school of op openbare plaatsen. Kom met een eenvoudige verklaring dat uw kind nieuwsgierig vrienden (en misschien een geestige comeback of twee) kan geven.
  • Gebruik de kans om te helpen uw kind te leren over handicap. Omdat uw kind het meest waarschijnlijk een volledig herstel zal ervaren, kunnen ze leren mededogen voor mensen die een handicap permanent.

Related Articles