Hoe te verlichten jeuk en irritatie met Natural Cures voor schimmelinfecties

October 6 by admin

Hoe te verlichten jeuk en irritatie met Natural Cures voor schimmelinfecties


Vrouwen kunnen verlichting van vaginale jeuk en irritatie te vinden door het gebruik van natuurlijke geneeswijzen voor schimmelinfecties. Gist infecties worden veroorzaakt door een schimmel bekend als candida. De meeste vrouwen hebben nature kleine hoeveelheden van deze schimmel in de vagina. Veranderingen in zure niveaus kan zorgen dat de schimmel te vermenigvuldigen, wat kan leiden tot een infectie. Natuurlijke geneeswijzen voor gist infecties kunnen vrouwen helpen behouden van hun zure evenwicht.

instructies

1 Behandel uw symptomen met probiotica. Recente studies suggereren dat probiotica behoren tot de meest effectieve natuurlijke behandelingen voor schimmelinfecties. Probiotica zijn bekend als een goede vorm van bacteriën en zijn van nature in de vagina. Volgens het onderzoek, probiotica zijn effectief in het voorkomen gist groeien. Ze zijn verkrijgbaar als supplementen, of zetpillen.

2 Behandel uw staat met boorzuur zetpillen. Dit is een van de meest effectieve natuurlijke behandelingen voor schimmelinfecties. Boorzuur fungeert als een antiseptisch en ant-schimmel. Onderzoek suggereert dat het effectiever is dan sommige anti-schimmel medicatie. Patiënten in de studie, die boorzuur zetpillen 600 milligram per dag die gebruikt werden binnen twee weken genezen van hun symptomen.

3 Houd uw zure niveaus in evenwicht. Zuurgraad in de vagina moet goed uitgebalanceerd om te voorkomen dat gist groeien blijven. Antibiotica, anticonceptiepillen, douches en vrouwelijke hygiëne sprays kunnen zure niveaus veranderen, wat resulteert in een schimmelinfectie. Bepaalde medische aandoeningen zoals diabetes, zwangerschap en een gecompromitteerd immuunsysteem kan ook een vrouw vatbaarder voor een infectie maken.

4 Voorkom dat een schimmelinfectie van terugkerende. Gist gedijt in vocht. Dus neem off badpakken of natte kleding meteen. Ook, niet dragen van kleding die goed past, en te voorkomen dat kunststof. Probeer niet om te dragen panty elke dag. Draag katoenen onder te dragen. Altijd veeg van voor naar achter, na gebruik van de badkamer. Hierdoor wordt de overdracht van gist van het rectum naar het vaginale gebied te voorkomen.

Related Articles