Hoe te snel te ontdoen van Stuffy Neuzen

October 30 by admin

Een verstopte neus is een probleem dat iedereen vele malen zullen ervaren tijdens hun leven. Sommige mensen krijgen verstopte neus als gevolg van de vochtigheid van de woning of de temperatuur buiten. Andere oorzaken zijn sinus congestie en / of bepaalde allergieën. Er zijn vele veilige en effectieve manieren om snel te ontdoen van een verstopte neus.

instructies

1 Hier krijg je een luchtbevochtiger. Een luchtbevochtiger houdt de lucht vochtig in uw huis. Het veroorzaakt de slijmvliezen in de neus vochtig blijven. Extreem droge lucht zorgt ervoor dat de slijmvliezen te droog worden, wat resulteert in een verstopte neus. Zorg ervoor dat de filter wordt veranderd in uw luchtbevochtiger als nodig is, om schone lucht circuleert in uw huis te allen tijde te houden.

2 Breng een warm vochtig kompres op je gezicht om je ogen, neus en mond te bedekken. Je kunt het zo vaak toepassen als je het nodig hebt. De warme vochtigheid van het kompres helpt verwijden (open) de bloedvaten. Die helpt om je sinussen ontlasten, waardoor het makkelijker voor u om te ademen.

3 Neem een warme douche. De stoom zal helpen om enkele van de druk in het hoofd en neus verlichten. Dit zal ook helpen om de bloedvaten verwijden. Daarbij, het opruimen van de nasale doorgang, waardoor het makkelijker om weer te ademen. Het is een goed idee om een ​​warme douche te nemen voor het slapen gaan naar de nasale doorgang te wissen. Dit zal u toelaten om meer comfortabel slapen.

4 Krijg een over-the-counter decongestivum. Zorg ervoor dat u met uw arts voordat u een nieuwe medicatie. Het nemen van de decongestivum zal helpen om de ontsteking te verminderen in of rond uw sinussen. Hierdoor kan het slijm op natuurlijke wijze af te voeren uit je sinussen. Zodra het slijm heeft een kans om uit te lekken, zul je beter begint te voelen.

5 Vermijd roken of het gezelschap van anderen die roken. Rook en andere irriterende stoffen zoals parfums, agressieve schoonmaakmiddelen en andere irriterende stoffen soms irriteren uw bovenste luchtwegen holten. Roken veroorzaakt de bekleding van de sinussen ontstoken en gezwollen. Dit beschadigt de sinussen, die op lange termijn infecties veroorzaakt binnen de sinussen en een constante verstopte neus. Als u merkt dat uw verstopte neus niet weg gaat na een paar dagen, een afspraak maken met uw arts. Er kunnen andere oorzaken voor uw verstopte neus. De arts zal een behandelplan dienovereenkomstig voor u verzorgen.

Related Articles