Hoe te snel te ontdoen van Pityriasis Rosea

April 13 by admin

Pityriasis rosea is een uitslag die de buik van jonge mensen en kinderen treft. De oorzaak is onbekend, hoewel bepaalde stammen van het humane herpesvirus zijn betrokken. Het verdwijnt meestal in 4-8 weken. De helft van degenen die lijden had een infectie van de luchtwegen die voorafgaat aan haar uiterlijk. Dit geeft aan dat een normaal, gezond immuunsysteem vecht tegen wat de oorzaak van pityriasis rosea; Daarom, het wegwerken van de luchtwegen probleem kan de beste strategie om snel te ontdoen van het. Jeuk en onooglijkheid zijn de onaangename symptomen.

instructies

1 Zie een arts over het krijgen van medicijnen om het herstel te versnellen. Antivirale middelen (acyclovir en famciclovir) of antibiotica (erytromycine) kan de duur beperken tot een of twee weken. De oorzaak van pityriasis rosea is niet bekend, dus of naar een geneesmiddel dat bestrijdt virussen of bacteriën is onduidelijk gebruiken. Aangezien een sterk immuunsysteem lijkt te kunnen bestrijden, beide soorten geneesmiddelen kan gunstig zijn.

(; Zonnebank zonlicht) om zich te ontdoen van de jeuk 2 Gebruik steroïde crèmes, orale antihistaminica en lichttherapie (u zult een recept van uw arts nodig hebben).

3 Heeft u een arts onderzoekt de vlekken als je niet zeker weet of pityriasis rosea is de juiste diagnose. In de beginfase, het lijkt andere huidziekten, zoals ringworm, secundaire syfilis en psoriasis. Leren dat het iets anders dan pityriasis rosea kan leiden tot een snellere behandeling resultaten.

4 Vermijd zware lichamelijke inspanning of zweten maakt de jeuk erger.

Hints

  • Neem contact op met uw arts als de uitslag niet weg binnen drie maanden is gegaan.

Related Articles