Hoe te snel te ontdoen van Cankles

May 19 by admin

Cankles is jargon voor de combinatie van de kuit en enkel. Cankles ontstaat wanneer obesitas bij vrouwen zorgt ervoor dat de kuit en de enkel om samen te smelten zonder enig duidelijk onderscheid waar men eindigt en de andere begint. Veel vrouwen willen om zich te ontdoen van cankles omdat ze het gevoel dat het er niet goed uit wanneer ze rok of broek te dragen. Hier zijn een aantal methoden om te proberen voor degenen die willen om zich te ontdoen van cankles.

instructies

1 Do oefeningen om zich te ontdoen van cankles. Sinds cankles worden veroorzaakt door vet gestort in dat gebied, het doen van cardiovasculaire oefeningen moeten cankles elimineren. Probeer om trainingen te doen 3 keer per week gedurende minstens 30 minuten aan elke training.

2 Prijzen Cankle reductie chirurgie. Plastische chirurgen kunnen nu kan een incisie in de enkel en verwijder vet, zoals liposuctie. Deze procedure kan enkele duizenden dollars veroorzaken.

3 Weg met cankles door verbetering van de bloedcirculatie. Slechte bloedcirculatie zorgt ervoor dat je cankles om daardoor opzwellen waardoor het lijkt erger.

4 Gebruik over de toonbank medicijnen om cankles behandelen. Cankles worden soms veroorzaakt door het vasthouden van water in het gebied. Gebruik speciale crèmes om het vasthouden van water te verminderen.

Hints

  • Zoek uit welke soorten oefeningen en supplementen die u kunt gebruiken om zich te ontdoen van cankles snel in de bron sectie.

Related Articles