Hoe te Repel Skunks

June 6 by admin

Hoe te Repel Skunks


Als u kamperen vaak, zult u waarschijnlijk kruis paden met een paar stinkdieren van tijd tot tijd. Stinkdieren vaak wonen in open land in de buurt van bossen, langs meren en beken en in dikke, beboste gebieden. De meeste vreesden voor hun spuiten capaciteiten, zijn stinkdieren ook bekend dragers van hondsdolheid. Weet hoe je stinkdieren af ​​te weren op uw volgende camping trip, naar het buitenleven te genieten zonder de zorg.

instructies

1 Elimineer voedselbronnen die stinkdieren te trekken. Gooi al je afval en etensresten. Zorg ervoor dat uw vuilnisbak heeft een goed passend deksel om geuren die stinkdieren te trekken verminderen. Houd al uw dagelijkse voedselvoorziening in goed afgesloten containers buiten het bereik van een stinkdier is. Stinkdieren meestal niet klimmen om voedsel te krijgen en zijn zwak jumpers. Bewaar uw droogvoer veilig in uw auto terwijl u uw koude gerechten te houden in koelere, dat is verzegeld en vergrendeld.

2 Gebruik commerciële producten die katten en honden af ​​te weren. Deze producten werken op stinkdieren zo goed en zijn verkrijgbaar bij uw lokale dierenwinkel. Strooi afstotende korrels langs de omtrek van uw camping of het gebied dat u wilt het stinkdier uit af te weren. Opnieuw de korrels volgens de instructies van de fabrikant.

3 Maak je eigen stinkdier middel en neem het op je kamperen. Giet een liter water in een pot. Voeg in 1/2 van een verse jalapeño peper, samen met 2 el. cayennepeper. Kook het water en peper mengsel gedurende 20 minuten. Verwijder de jalapeño uit het mengsel en laat het afkoelen. Giet de overblijvende vloeistof in een spuitfles te gebruiken als middel. Spuit het mengsel rond de omtrek van uw camping. Opnieuw aanbrengen van het mengsel rond de omtrek van uw camping dagelijks.

4 Plaats azijn doordrenkte vodden rond uw camping 's nachts. Verzadigen oude vodden met azijn en leg ze op de rand van uw camping. Stinkdieren worden afgestoten door de de schadelijke geur. Verwijder de vodden elke ochtend en bewaar ze in een gesloten verpakking. Opnieuw aanbrengen azijn aan de vodden elke avond voordat je ze gebruikt.

5 Houd uw camping goed verlicht 's nachts. Stinkdieren zijn nachtdieren en liever rondsluipen onder de dekking van de duisternis. Felle lampen werken om stinkdieren af ​​te weren, maar wees gewaarschuwd dat ze ongewenste insecten kunnen trekken.

Hints

  • Houd uw azijn en water bij de hand, in het geval dat een stinkdier sprays uw huisdier of uw kamp versnelling. Een eenvoudige azijn en water oplossing werkt om skunk geur van mensen, dieren en objecten te verwijderen.

Related Articles