Hoe om te helpen mijn dochter Lose Weight

June 18 by admin

Hoe om te helpen mijn dochter Lose Weight


Obesitas bij kinderen is een steeds groeiend probleem in de Verenigde Staten, en kinderen met overgewicht zijn op een veel groter risico op gezondheidsproblemen zoals diabetes, bijvoorbeeld. Als uw dochter is zwaar, het is alleen maar natuurlijk bezorgd over haar gezondheid te zijn en willen zo veel mogelijk te ondersteunen en haar aanmoedigen om gewicht te verliezen, zodat ze zo gezond en gelukkig mogelijk kan zijn te doen.

instructies

1 Neem contact op met de arts van uw dochter voordat ze haar begon op een gewichtsverlies regime. Hij zal in staat zijn om u te helpen uw dochter Body Mass Index (BMI) te berekenen en te begrijpen hoeveel gewicht je dochter zou verliezen, maar ook hoeveel tijd het zou duren voor haar om haar ideale gewicht te bereiken. Het is ook belangrijk om follow-up met hem periodiek tijdens haar gewichtsverlies reis om ervoor te zorgen dat ze op het juiste spoor.

2 Betrek je dochter in de boodschappen van de familie en haar te leren hoe ze voedsel etiketten te lezen, dus ze wordt uitgerust om slimme voeding keuzes te maken op haar eigen. Haar in staat stellen om u te helpen plannen en voorbereiden gezonde, uitgebalanceerde maaltijden voor de familie, en snacks als chips en ijs te vervangen door meer zinnige alternatieven zoals popcorn, pretzels en vetarme bevroren yoghurt. Het kan ook gunstig zijn voor haar werk met een voedingsdeskundige te hebben, zodat ze de tools die ze nodig heeft gedurende haar hele leven gezond te blijven hebben.

3 Moedig je dochter fysiek actief te zijn. Activiteiten zoals fietsen, touwtje springen en dansen zal calorieën te verbranden terwijl nog steeds houden van haar vermaakt. Voor elk gekozen activiteit effectief te zijn, moet het haar hartslag genoeg om haar zweet te verhogen. Heb haar beginnen 15 minuten activiteit per dag en het bedrag te verhogen tot minimaal 30 minuten per dag als haar uithoudingsvermogen toeneemt.

4 Stel haalbare doelen. Een gezond gewichtsverlies doel is een tot twee pond per week, en je kunt haar helpen op koers te blijven door het belonen van haar voor het maken van gezonde keuzes, zoals het drinken van water in plaats van suikerhoudende frisdrank of vruchtensap. Uiteraard dienen deze punten niet eten, maar een voorrecht zoals extra tijd voor een favoriete activiteit.

5 Ga naar je dochter te ondersteunen, zelfs nadat ze haar doel heeft bereikt door het houden van gezonde snacks in het huis en de voortzetting van evenwichtige maaltijden te bereiden. stoppen met haar nooit stimuleren om te oefenen en het recht om haar gezond gewicht te blijven eten.

Related Articles