Hoe om gewicht te verliezen Lifting Weight

June 19 by admin

Hoe om gewicht te verliezen Lifting Weight


Om gewicht te tillen gewicht te verliezen kan verwarrend zijn als je niet weet niets over gewicht opleiding te leren kennen. Veel vrouwen geloven dat gewicht opleiding legt gewicht op en dat is het. Dit is waarom wanneer je in een sportschool, dat zie je vrouwen voornamelijk op cardio-apparatuur en niet in het gewicht kamer.

instructies

1 Om gewicht te tillen gewicht moet je bereid zijn om te leren hoe krachttraining werkt te verliezen. Het is eenvoudig, maar je moet om zich te ontdoen van de gedachte dat de opheffing van het gewicht alleen zorgt ervoor dat je om gewicht te winnen. Dit is niet waar met alle middelen. In feite kan het het tegenovergestelde te doen.

Begrijpen dat wanneer je wilt afvallen tillen gewicht je nodig hebt om het gebruik van licht tot medium gewicht, meer doen sets en herhalingen en verbruiken minder calorieën. Metabolisme is ook een factor, maar we zullen later op terug.

2 Weet dat gewicht opleiding is de beste manier om gewicht te verliezen en het weg te houden. Dit geldt vanwege de manier waarop veel meer vet en calorieën worden verbrand door de spier je wint. Dit is de reden waarom meer vrouwen nodig hebben om uit de cardio-apparaten en krijgen in het gewicht kamer!

Dit is niet om te zeggen dat cardio is niet belangrijk, het is, maar je kunt cardio doen met gewichten, de zogenaamde circuit krachttraining. Het is ook in het lichaam van gebouw kringen als super instelling bekend. Bodybuilders gebruiken deze techniek om de intensiteit te creëren en snijwonden of definitie evenals hun stofwisseling.

3 Om super set betekent geen rust tussen de sets. Beginners moeten gemakkelijk te starten en doen twee sets en rust dan drie, dan vijf enzovoort. Het doel is om het werk te intensiveren en uit te dagen het lichaam. Als gevolg hiervan, je begint te gewichtheffen gewicht, dat is immers het doel te verliezen.

Wees consistent, zul je spieren te krijgen en gewicht te verliezen, zolang je consequent bent en houden calorieën onder controle. Dit betekent 2-3 dagen per week gedurende ten minste 30 minuten. Werk je een weg tot 60 minuten of langer. Houd in gedachten, spieren nodig 24-48 uur van rust te ontwikkelen en te groeien. Zonder voldoende rust kunt u op de trein.

4 Geef het tijd om te werken, snel gewichtsverlies is niet veilig en meestal komt zo terug. Veilig gewichtsverlies als je gewichtheffen verliezen is ongeveer twee pond per week. Langzaam en regelmatig wint de race!

Educate jezelf op de juiste gewichtheffen vorm, warm ups en stretching. Dit zijn allemaal zeer belangrijke factoren en moet correct worden gedaan om een ​​optimaal resultaat te bereiken en letsel te voorkomen. Voor meer informatie over routines en dieet zie bronnen hieronder.

Related Articles