Hoe maak je een Trap Puma

March 22 by admin

De poema, ook wel bekend als een poema of panter, is een grote kat te vinden in veel gebieden in de wereld, waaronder de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Het is een roofzuchtige, "stengel en hinderlaag" dieren, voeden met runderen, paarden, schapen, kippen en zelfs knaagdieren. Vanwege de neiging om te jagen en te doden vee, boeren en boeren vinden het vaak de poema om een ​​echte bedreiging. Er zijn verschillende manieren van het vangen van een poema. Dit is slechts een methode.

instructies

1 Kies een pad dat de poema is waarschijnlijk te gebruiken. Dit pad is meestal in het gebied dat de poema reist terwijl stalking prooi.

2 Graaf een gat in de grond op het pad. Stel de veer val in het gat. De "trigger plate" moet rusten op de begane grond.

3 Anker de val met behulp van de draad. Deze draad moet sterk genoeg zijn om de aantrekkingskracht van een sterke dier te weerstaan. Bind deze draad naar een nabijgelegen boom of andere veilige structuur.

4 Camoufleren de val door te bedekken met bladeren, takken en vuil. Dit moet de val uit het zicht van de puma's te verbergen.

5 Plaats het aas (een lam, jong varken of kip) net voorbij de val. Wanneer de puma probeert om het aas te nemen, zal het waarschijnlijk stap op de trekker plaat, verrekening van de opgevulde kaken van de val. De puma moeten worden gevangen, maar niet gewond.

Hints

  • Wees uiterst voorzichtig bij het naderen van een gevangen puma.Have een plan voor de aanpak van de poema na het vangen.

Related Articles