Hoe maak je een plein Cake bakken en snijd het uit de pan

May 29 by admin
Hoe maak je een plein Cake bakken en snijd het uit de pan

Bakken vierkante cakes is net een beetje lastiger dan het bakken van taarten round. Vierkant cake pannen verdelen de warmte een beetje anders, zodat het midden van de taart stijgen sneller dan de hoeken. Dit kan het moeilijk maken om vierkante taarten bakken en dan stapelen ze in lagen, tenzij je de toppen af ​​te snijden, waardoor ze glazuur harder. Begrip en het compenseren van de nuances van vierkante taart pannen gaat een lange weg in de richting van ervoor te zorgen dat uw vierkante taarten komen perfect elke keer.

Stap 1

Verwarm de oven voor op de temperatuur aanbevolen door uw recept of cake mix. Als de instructies zijn voor een ronde cake of ze niet passen voor glanzend aluminium pannen, hoe lager de voorgestelde temperatuur van 25 graden Fahrenheit. Dit zal de top van de taart weerhouden sneller dan de hoeken toenemen, en zal ook de taart van overkoken.

Stap 2

Smeer uw vierkante pan met plantaardige verkorten. Gebruik je vingers of een gebakje borstel om elke duim te dekken.

Stap 3

Strooi nauwelijks genoeg meel in de ingevette pan tot op de bodem te dekken. Schud en tik op de zijkanten van de pan als je hem aanzet om de bloem aan de vacht van de bodem en alle vier de kanten aan te moedigen. Zorg ervoor dat u de vacht van de hoeken goed. Als je het bakken van een chocoladetaart, gebruiken cacaopoeder in plaats van meel. Schud en gooi het overtollige.

stap 4

Bereid je cakebeslag volgens het recept of de mix. Als u het toevoegen van fruit of noten, bagger ze met bloem eerste. Dit zal helpen om hen opgehangen in het cakebeslag terwijl het kookt.

stap 5

Giet het cakebeslag in de vierkante pan. Zelfs uit de top van het beslag en push beslag in de hoeken van de pan met een spatel.

stap 6

Bak de cake in het midden van de oven, voor de tijd voorgesteld. Steek een tandenstoker in het midden van de taart als de tijd om is. De taart wordt gedaan als de tandenstoker schoon is als je het terug te trekken uit de taart.

stap 7

Stel het plein pan op een rek afkoelen gedurende minstens 10 minuten of tot de taart pan is cool genoeg om te verwerken.

stap 8

Schuif het lemmet van een mes boter voorzichtig tussen de zijkant van de koek en de binnenkant van de taartvorm. Wees zeer voorzichtig bij het omgaan met de hoeken.

stap 9

Neem de taart pan off van de koeling rack. Plaats 02:58 lagen papier handdoeken bovenop de cake.

stap 10

Flip de koeling rack om en plaats het op de top van de papieren handdoeken. Houd de rek met uw vingers en schuif je duimen onder de taartvorm. Flip de taartvorm en rek en zet het rek op de teller.

stap 11

Gemak de pan af van de taart. De papieren handdoeken zal de taart te houden van het breken en vallen door de draden op het rek.

waarschuwingen

 • Laat nooit iemand likken de lepel of kloppers als je cakebeslag bevat rauwe eieren, omdat ze het risico van salmonella dragen.

Tips

 • Snijd de cake in vierkanten terwijl het nog in de pan en het gemak ze uit met een pannenkoek turner als u liever de taart in de pan slaan.

Wat je nodig hebt

 • Glanzend aluminium pan
 • Verkorting
 • gebakjeborstel
 • Meel of cacao
 • Cake beslag
 • Spatel
 • Botermes
 • papieren handdoeken
 • Afkoelrek
 • Pancake turner

Related Articles