Hoe maak je een een backhand in Tennis Hit

April 20 by admin

Hoe maak je een een backhand in Tennis Hit


De backhand in het tennis is geraakt, hetzij met één hand of twee handen. Afhankelijk van uw kracht, natuurlijke swing en voorkeur, kunt u de enkelhandige backhand te gebruiken. Dit type van backhand vereist een zorgvuldige techniek om ervoor te zorgen dat u het raken van de bal met behulp van de juiste grip en het positioneren van je lichaam correct. Stel jezelf voor een succesvolle enkelhandige backhand door te controleren op een verscheidenheid aan technieken.

instructies

1 Controleer uw tennis grip. Houd uw tennisracket in je spel hand als een hamer, of het continentaal grip. Met je andere hand, draai het hoofd van het racket naar rechts voor rechtshandige spelers en naar links voor linkshandige spelers. Draai slechts licht, zodat de kop van de tennisracket niet meer loodrecht op de grond.

2 Zet uw lichaam uit de buurt van de bal, zodat uw tennis racket terug trekt. Square jouw schouders naar de zijlijn van de tennisbaan worden geconfronteerd. Wanneer u uw tennisracket terug te trekken, zet uw non-playing hand op de keel van de tennisracket zoals u het terug te trekken. Dit helpt gestage het racket als als je hit.

3 Houd oogcontact met de bal. Rij met je arm naar voren, het raken van de tennisbal. Zoals je op de tennisbal, snap je pols naar boven om een ​​goede topspin te krijgen op de bal. Nadat je de bal raakt, houdt swingende je arm om een ​​goede follow door. Uw follow door middel moet eindigen met je arm wijst recht omhoog naar de hemel.

4 Houd je hoofd naar beneden na het raken van de bal. Deze koppositie voorkomt dat uw schouders van de openstelling en het forceren van een misser van de tennisbal.

Related Articles