Hoe maak je een Double Been Takedown in Wrestling

May 14 by admin

In het worstelen, een take down is een manier om punten te scoren en krijgen een machtspositie ten aanzien van een tegenstander. De dubbele been neer te halen is een van de meest fundamentele take down technieken en moeten worden geleerd door alle beginnende worstelaars.

instructies

1 Laat je niveau, zodat je zwaartepunt lager is dan uw partner, plaatst je in een positie om zijn benen te vallen.

2 Burst naar voren vanuit uw gebogen positie, blijven laag bij de grond. Als je de benen van je partner, slang elk van uw armen rond de buitenkant van zijn beide benen, naderen idealiter grijpen net boven de knieën.

3 Sink je armen zo diep achter zijn benen mogelijk te maken, terwijl je je hoofd af naar een kant van zijn lichaam. Laat uw hoofd niet te houden in de voorkant van zijn borst, omdat het makkelijker voor hem om de verdediging van de take down, en moeilijker voor u om de verhuizing af te maken.

4 Rij met je hoofd in zijn zijde, terwijl trekt zijn benen in de richting van u, het draaien van hem als het stuur van een bus. Dit elimineert de steun in het kader van zijn centrum van de massa, dwingt hem om te vallen.

5 Blijf in contact met hem als hij valt op zijn maag, tijdens een verblijf achter hem om ervoor te zorgen dat hij niet snel opstaan ​​of wegrollen.

6 Overweeg het alternatief. Een explosieve worstelaar Misschien vindt u dat snel rijden naar voren en naar boven als hij pakt de benen van zijn tegenstander hem in staat stelt om zijn tegenstander te tillen zijn voeten. Terwijl in de lucht je tegenstander zal hoofdzakelijk hulpeloos zijn, dus neem de tijd en dump hem naar de kant, terwijl strak blijven om zijn lichaam, zodat hij niet ontsnappen. Als je je tegenstander helemaal van de grond, niet slam neer met meer kracht dan de zwaartekracht zou uitoefenen op hem, omdat het letsel kan veroorzaken, en kunnen verdienen een waarschuwing of strafpunten.

Hints

  • De dubbele leidde naar beneden neemt meer explosiviteit om succesvol uit te voeren dan een enkele been naar beneden, maar als je met succes je armen zakken achter de benen van je tegenstander is het moeilijker om eruit te komen dan een enkele been.

Related Articles