Hoe maak je een 60-Foot Converteren naar een 70-Foot Diamant van het honkbal

October 20 by admin

Hoe maak je een 60-Foot Converteren naar een 70-Foot Diamant van het honkbal


Het maken van de sprong van het spelen op de traditionele 60-voet diamant van een Little League baseball programma om de standaard 90-voet diamanten gevonden op de middelbare school en college-programma's kan een schokkende ervaring voor veel jonge atleten. Om kinderen tegemoet te komen als ze groeien tot tieners en jonge volwassenen, hebben veel honkbal programma's een intermediair 70-foot diamant die dienen als een overgangsperiode stap tussen de twee veld maten ingesteld. Omzetten van een diamant van 60 voet tot 70 voet vereist een grote investering in tijd en materialen.

instructies

1 Meet 69 voeten van de voorste twee hoeken van de thuisplaat langs uw bestaande eerste en derde honk lijnen, respectievelijk. Markeer de punten in het gras met een X, met behulp van markering verf.

2 Meet 99 voet terug van de top van de thuisplaat in de richting van uw bestaande tweede honk. Markeer het punt in het gras met een X, met behulp van markering verf.

3 Graven uit het gras in een boog terug uitbreiding van ongeveer 3 voet van de punten die u hebt gemarkeerd, met behulp van uw zodensnijder. Zorg ervoor dat al het gras wordt verwijderd.

4 Vervang de dug-out gras met uw infield mix. Zorg ervoor dat de levels zijn glad en zelfs met de bestaande infield.

5 Anker het midden van je drie basen op de drie punten je gemarkeerd in de stappen 1 en 2.

6 Verleng de pitching heuvel terug naar je nieuwe tweede honk merk door 4 voet met behulp van pitching heuvel klei.

7 Opstijgen 4 voeten van de voorkant van de bestaande pitching heuvel structuur met behulp van een onverharde hark.

8 Verplaats het rubber van de pitching heuvel terug naar je nieuwe tweede basislijn met 4 voeten.

9 Verfijnen van de vorm en de contouren van de heuvel te houden aan de specificaties van de arena. Deze zal verschillend zijn voor elke individuele competitie, en is te vinden in de richtlijnen van de arena.

10 Neem een ​​laatste meting van de afstand tot de thuisplaat aan elke basis en de pitching heuvel en maak eventuele aanpassingen die nodig zijn om de conversie te voltooien.

Related Articles