Hoe lang moet mijn kind weg te blijven van de School voor het hebben van hoofdluis?

June 18 by admin

Geen noodzaak om Miss School

Gezonde kinderen, een divisie van de American Academy of Pediatrics, legt uit dat de kinderen hoeven niet naar school te missen voor het hebben van luizen. Hoofdluizen zijn niet het gevolg van slechte hygiëne, geen enkel gevaar voor de gezondheid niet opleveren, en niet verspreiden de ziekte. Veilige behandeling kan worden gegeven zonder dat het kind vermist school.

Na Luizen zijn Gone

Volgens de National Pediculosis Association (NPA), een no-nit beleid is belangrijk. Geïnfecteerde kinderen moeten worden gevrijwaard van luizen door het houden van geïnfecteerde kinderen geïsoleerd totdat alle luizen zijn verwijderd om te voorkomen dat de luizen zich verspreidt. Bovendien legt de NPA dat een no-nit beleid verbetert hygiëne, elimineert de noodzaak voor herhaalde behandeling, en voorkomt herhaalde infecties.

bottom Line

De Centers for Disease Control stelt de onderste regel in dat, "Het beleid dat een kind nodig vrij van neten te zijn voordat ze kunnen terugkeren naar de school worden niet aanbevolen. Kinderen moeten worden toegestaan ​​om terug te keren naar school of kinderopvang na passende behandeling wordt gestart. "

Related Articles