Hoe kan ik te ontdoen van overtollige nagelriemen op de teen

July 17 by admin

Hoe kan ik te ontdoen van overtollige nagelriemen op de teen


Cuticula controle is belangrijk als je gezond uitziende, goed verzorgde tenen te zoeken. Nagelriemen beschermen je tenen tussen de nagel en het nagelbed, zodat ze snijden of schrapen ze weg kunnen pijnlijk of schadelijk zijn voor uw tenen zijn. Nagelriemen op de tenen lopen vanaf de onderkant van de witte nagel aan de basis. Ze kan soms leiden tot een infectie als ze niet voor de juiste wijze worden verzorgd. Na het verwijderen van overtollige nagelriemen, verwen teennagels en de nagelriemen om ongewenste groei te voorkomen en om gezond teennagels te promoten.

instructies

1 Rub cuticula of shea boter room in de teennagel nagelriemen en de huid rond de teennagel. Masseer de crème in de nagelriemen, totdat je voelt dat de nagelriemen zachter en soepeler.

2 Druk op de nagelriemen zachtjes terug, met behulp van de afgeplatte einde van een oranje stick. Begin bij het ene uiteinde van de teennagel en subtiel werk je een weg door de cuticula lijn op de nagel. Druk op de nagelriemen zo ver terug off van de teennagel als je kunt krijgen zonder dat het pijn. Duw de oranje stick en de cuticula tot ze gelijk met de huid op het begin van de nagel.

3 Drop amandelolie op de nagelriemen en masseer het goed in. Als je nagelriemen zijn extreem droge, gebruiken als veel druppels als het duurt om de droge nagelriemen te verzachten.

4 Wrijf een spijker buffer over de nagelriemen en de teennagels. De buffer zal overtollige cuticula huid te verwijderen, terwijl het polijsten en glanzend je teennagels. Herhaal dit proces wekelijks.

5 Poets je nagels met een duidelijke nagelversterker of massage vitamine E olie in de nagelriemen na afslijping. Het masseren van Vitamine E olie per dag zal helpen om te voorkomen dat de nagelriemen van groeiende terug over de teennagel.

Related Articles