Hoe kan ik Magnetron een Red-Skinned Aardappel?

December 7 by admin
Hoe kan ik Magnetron een Red-Skinned Aardappel?

Rode huid aardappelen - in de volksmond rode aardappelen of nieuwe aardappelen - zijn een voedzame aanvulling op een gezonde en evenwichtige voeding. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen zoals vezels, vitamine C en kalium, en ze hebben minder zetmeel en een lagere glycemische index, of GI, dan witte aardappelen, wat betekent dat het eten van een rode aardappel zal geen sterke schommelingen in je bloedsuikerspiegel veroorzaken. Volgens onderzoekers van de Universiteit van Maine, rode aardappelen zijn ook dicht met antioxidanten, vooral als je ze met hun huid intact verbruikt. Microwaving een rode huid aardappel is een snelle en gezonde manier om de groente toe te voegen aan uw maaltijden.

Stap 1

Was de aardappelen onder koud, stromend water. Gebruik een groente borstel om zachtjes schrobben vuil of puin op de schil. Droog de aardappel met keukenpapier.

Stap 2

Prik de aardappel met een vork meerdere malen. Zet de aardappel op een veilig te gebruiken in de magnetron plaat. Plaats een papieren handdoek over de aardappel.

Stap 3

Magnetron de rode aardappel op hoge gedurende enkele minuten. Volgens de Groenten en fruit - Meer Matters website, kan een kleine aardappel een totaal van 1 tot 2 minuten duren, terwijl een grote aardappel kan duren tot 5 minuten. Draai de aardappel meer dan halverwege de kooktijd, maar houd het bedekt met de papieren handdoek. U zult extra tijd nodig als u de magnetron meer dan een aardappel op een moment.

stap 4

Verwijder de aardappelen uit de magnetron en laat het zitten gedurende ten minste 1 minuut voor het eten.

waarschuwingen

  • Verschillende magnetrons kan langer of korter veel tijd nodig hebben om een ​​aardappel te koken. Begin met de kortste aanbevolen tijd en blijven om te koken in minuten durende uitbarstingen tot gedaan om te voorkomen dat overkoken.

Tips

  • Als u een rode huid aardappel in een maaltijd die de laagste GI mogelijk heeft onder meer, het koelen van de aardappel nadat het is opgewarmd in de magnetron en serveer het overgoten met een op basis van azijn dressing, samen met een rijke bron van eiwitten, zoals vis of gevogelte zonder vel .

Wat je nodig hebt

  • plantaardige borstel
  • papieren handdoeken
  • Vork
  • Magnetron-safe plaat

Related Articles