Hoe kan ik Grootte Football Gloves

July 3 by admin

De meeste van de hedendaagse voetballers, ongeacht de positie, handschoenen dragen. Ze hebben niet alleen geven u een betere grip, maar ze houden je handen warm in de koudere maanden. Spelers op vrijwel elke positie, met uitzondering van quarterback, handschoenen dragen. Voordat u uw handschoenen te kopen, zorg ervoor dat je je handen goed te meten om een ​​nauwkeurige en comfortabele pasvorm.

instructies

1 Houd een van je handpalmen plat, alsof je gaat om iemand een high five te geven.

2 Wikkel een doek meetlint rond de palm van je hand (het vermijden van alle vingers en de duim). Als u een jonger kind, de afmetingen zijn: 4 (inch) = XS, 4,5 = S, 5 = M, 5,5 = L, 6 = XL en 6,5 = XXL. Voor volwassen mannen, maten zijn: 7 = XS, 7,5 tot 8 = S, 8,5-9 = M, 9,5-10 = L, 10,5-11 = XL en 11,5-12 = XXL.

3 Vind het type voetbal handschoen voor uw positie. Er zijn handschoenen uit voor personen die de bal raken en anderen die dat niet doen (zoals lijnwachters). handschoenen De lijnwachters hebben meer padding op de knokkels dan andere handschoenen.

4 Probeer op de handschoen grootte die past bij uw meting. Misschien vindt u dat uw vingers ofwel niet lang genoeg voor de handschoen of zijn te lang.

5 Probeer één handschoen maat kleiner en één handschoen maat groter te zien of je de pasvorm beter willen. Zorg ervoor dat u een vuist te maken terwijl het dragen van de handschoen. Als je niet kunt, de handschoen is te strak.

Related Articles