Hoe kan ik Grill een Beef Schouder Fillet

October 12 by admin

Het rundvlees schouder filet, beter bekend als de petite malse steak, is niet een van de meest voorkomende delen van het rund in vlees markten, maar de smaak en kwaliteit maken het een economisch cut. De steak is afkomstig uit de schouder van de koe en weegt gewoonlijk tussen 8 en 10 oz. De vorm en grootte lijken op die van een varkenshaas, en het vereist zeer weinig voorbereiding omdat er geen botten betrokken en zeer weinig overtollig vet. De petite malse steak is goed gaar droge warmte methoden zoals grillen.

Stap 1

Verwarm de grill voor op matig vuur, waardoor de deksel op de grill, indien mogelijk. Wacht tot de grill volledig hitte - dit kan variëren van 10 tot 30 minuten, afhankelijk van uw grill en verwarming methode. Op een houtskoolgrill, de kolen zijn klaar om te worden gekookt als ze een laag grijze as over hen te ontwikkelen.

Stap 2

Kruid de schouder filet zoals gewenst. Hoe u dit doet is grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur. De Beef Culinary Center wordt aanbevolen door een wrijven van Dijon mosterd en zwarte peper, maar zout, knoflook en kruiden kruiden zijn ook populair benaderingen.

Stap 3

Plaats de petite schouder filet op de grill en bak 14 tot 18 minuten, het draaien van een of twee keer gelijkmatig kook het aan alle kanten. Sluit de grille als het kookt. Ga verder koken tot de sappen uit het vlees te zetten duidelijk zijn, als u wilt dat uw steak goed gedaan, of vermindering van de kooktijd als je roodheid in het midden van het vlees.

stap 4

Haal ze uit de grill en laat zitten voor vijf minuten, dan snijd ze in plakjes met een mes en serveer.

Wat je nodig hebt

  • kruiden
  • Mes

Related Articles