Hoe Flip uit de grond naar een staande positie

March 25 by admin

Het wegknippen van de grond tot een staande positie is ook bekend als "Kipping up." Het is niet een zeer nuttige stap in het echte leven, maar de kip-up heeft keer op keer verscheen weer in talloze kung fu films en actie flicks. Er zijn verschillende technieken die u kunt gebruiken om de manoeuvre te bereiken, maar ze zijn allemaal acrobatische en explosief.

instructies

1 Plat op je rug. Flipping jezelf uit een gedraaide positie op de grond kan leiden tot rugklachten en draaide enkels.

2 Plaats je handen op de grond, zodat ze naast je hoofd en wijst in de richting van je schouders. Het is een lastige positie, dus het kan een beetje draaiende te nemen om te bereiken.

3 Buig je benen op 90 graden hoeken en trek ze omhoog naar je borst. Ze hebben niet tegen uw bovenlichaam te persen, maar je ze op zijn minst moet van de grond om het momentum voor de kip-up te genereren.

4 Stuwkracht je benen in de lucht en afwikkelen van uw lichaam. Gebruik je handen om je bovenlichaam te duwen van de grond.

5 Laat je rug boog natuurlijk als je voeten de grond raken. Zodra ze raken, span je buikspieren en weer terug naar je romp te trekken in een verticale positie en de afwerking van de verhuizing.

Hints

  • Praktijk kip-ups op gedempte oppervlakken zoals tapijt en gras voordat je probeert het op hout of beton.
  • Zorg ervoor dat u laat uw benen vallen onder uw lichaam voordat ze de grond raken. Dit helpt je in balans te blijven.

Related Articles