Hoe Cook Hog Maws

March 9 by admin
Hoe Cook Hog Maws

Hog muilen - de maag voeringen van de varkens - worden vaak genoemd chitterlings of chitlins. In soul food en Zuid koken, varken muilen zijn een New Year's Day traditie. Andere culturen hebben hun eigen traditionele recepten voor hog Maws. De Pennsylvania Nederlanders hebben een traditioneel recept dat inhoudt roosteren een gevulde varken maw met ingrediënten die een hele maaltijd te verstrekken.

Stap 1

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit en stel de planken om een ​​braadslee tegemoet te komen.

Stap 2

Peel en de kubus van de witte aardappelen en leg ze in een grote pan. Bedek de aardappelen met water. Als u wilt, voeg een scheutje van zout aan het water.

Stap 3

Breng de aardappelen aan de kook en blijven om ze te koken voor ongeveer 10 minuten, of tot ze gaar zijn. Giet de aardappelen af ​​en zet ze opzij om af te koelen.

stap 4

Scheid de bladeren van de kool, spoel ze af en dep ze droog met keukenpapier of een schone theedoek. Stel de koolbladeren opzij.

stap 5

Was de hog maw binnen en van buiten in koud water. Gebruik een mes om weg te schrapen vet en spieren en voortdurend spoel de hog pens.

stap 6

Stel de hog maw op een vlakke ondergrond en vul het met afwisselende lagen van de aardappelblokjes, worst en koolbladeren. Bestrooi elke laag met kruiden. Maak de lagen zelfs zo dat het eindproduct presenteert ook bij het snijden.

stap 7

Sluit de hog muil rond de vulling en plaats deze in de braadslee. Schik overgebleven ingrediënten in de braadslee rond de gevulde varken pens.

stap 8

Rooster de gevulde varken Maw in de oven gedurende 40 tot 50 minuten tot de buitenkant is knapperig en bruin en de worst is volledig gekookt. Breng de hog Maw een schaal en snijd het in twee. Serveer de hog Maw hot.

Tips

  • Hog muilen zijn hoog in vet en cholesterol. Kleine porties met andere bijgerechten zijn gezondst. Om het vet te verminderen, stelt de gevulde varken maw op een rooster terwijl het roosteren om het te verhogen tot boven het vet drippings.
  • Bij het koken varken muilen en chitterlings, schoon beide grondig, kook ze, laat gedurende drie uur en snijd ze in 1-inch stukjes voor het opdienen.

Wat je nodig hebt

  • Hog maw of maag varkensvlees
  • Witte aardappelen, geschild en in blokjes
  • Varkenssaus
  • Kool, medium hoofd
  • Zout en peper naar smaak
  • Grote saus pan
  • Braadpan, ondiepe

Related Articles