Hoe Cook Banh Pho

October 12 by admin
Hoe Cook Banh Pho

Banh pho zijn plat rijstnoedels. Banh pho kan ook worden opgeroepen rijst sticks of chantaboon, en zijn een gemeenschappelijk aanvulling op Vietnamese en Thaise gerechten. De meeste supermarkten zal ten minste één type banh pho bieden. Aziatische markten zal verkopen meestal verschillende maten van banh pho, en misschien zelfs bieden bhan pho Tuoi, die een vers gemaakte versie zijn. Gedroogde banh pho zal perfect werken goed in uw Vietnamese of Thaise recipes.The gedroogd versie ziet er wit, maar zal doorzichtig en buigzaam te schakelen wanneer ze goed zijn voorbereid. De noedels zijn bijna smaakloos, maar zal halen de smaken van het gerecht ze worden gebruikt in.

Stap 1

Plaats de wat armoedig Pho in een kom met koud water. Zorg ervoor dat de banh pho grondig wordt behandeld in het water.

Stap 2

Laat de noedels te laten onderdompelen in de koud waterbad gedurende 30 minuten, terwijl je de rest van het recept dat u zal worden ten dienste van de noedels in voorbereiding. Giet de mie in een vergiet.

Stap 3

Breng een grote pan water aan een volledige kook. Plaats de noedels in een zeef. Laat de noedels in het kokende water.

stap 4

Gebruik de eetstokjes te roeren en te ontwarren de noedels voor 10 tot 20 seconden. Verwijder de noedels als ze zacht, maar nog steeds een beetje taai. Giet de wat armoedig Pho volledig van overtollig water. Dien meteen op.

Tips

  • Groottes van banh pho variëren van 0,05 inch tot 0,4 inch groter. Kleine banh pho worden het best gebruikt voor noodle soep zoals pho, medium werkt goed in noodle soep of roerbakken en grote is ideaal voor noodle gerechten zoals pad Thai.The noedels niet altijd met een grootte worden bestempeld, maar de pakketten zijn bijna altijd duidelijk dus je kunt de grootte door het cellofaan te bekijken. Een alternatieve bereidingswijze is om de wat armoedig Pho weken in warm kraanwater gedurende 15 tot 20 minuten, maar de methode schetst zorgt ervoor dat uw banh pho heet zal zijn en zal een perfecte textuur hebben.

Wat je nodig hebt

  • 16 oz. pakket van gedroogde banh pho
  • Grote kom
  • grote pot
  • Vergiet
  • Grote metalen zeef
  • Eetstokjes
  • Water

Related Articles