Gadgets voor permanente ontharing gezicht voor vrouwen

June 8 by admin
Gadgets voor permanente ontharing gezicht voor vrouwen

Overzicht

Voor sommige vrouwen, de zoektocht te verwijderen ongewenste lichaamshaar is een dagelijkse obsessie. Van waxen om het gebruik van ontharingsmiddelen, hebben vrouwen effectieve methoden hair-removal om zich te ontdoen van lelijke gezichtshaar gezocht. Onlangs heeft laser ontharing is geïntroduceerd op de markt, en het heeft bewezen zeer effectief te zijn. Deze technologie kan effectief zijn bij het verwijderen van niet alleen het lichaam van haar, maar gezichtshaar ook.

Nee nee! Ontharing

De No! No! ontharing systeem beweert dat het u kan helpen "laser centrum kwaliteit ontharing" te bereiken zonder je huis te verlaten. Volgens de website, het geen de fabrikant! Nee! ontharing systeem is 94 procent effectief en werkt op licht of donker haar. Het product werkt door een elektrische puls naar de haarfollikel, waardoor het opwarmt en vernietigt. Dit apparaat kan rechtstreeks worden gekocht van de website van de fabrikant voor ongeveer $ 349 vanaf 2013.

Epila Personal Laser Hair Remover

De makers van de Epila Personal Laser beweren dat het kan permanent haren te verwijderen van bijna overal op je lichaam, met inbegrip van uw gezicht. Het werkt door het uitzenden van licht dat wordt geabsorbeerd door de melanine in de huid, die vervolgens snel verwarmt het haarfollikel, wat resulteert in de vernietiging ervan. U kunt het kopen rechtstreeks van de website van de fabrikant voor ongeveer $ 179 vanaf 2010.

Silk'n Pro

Volgens de website van de fabrikant, heeft de Silk'n Pro uitvoerig getest en wordt beschouwd als de top de FDA goedgekeurde, at-home, licht gebaseerde hair-verwijderen van het apparaat in de wereld. Dit product maakt gebruik van wat de fabrikant noemt huis pulsed light of HPL, technologie. Het maakt gebruik van de lichtenergie te verwarmen en te vernietigen de haarfollikel en is veilig voor zowel lichaam en gezichtsbeharing. U kunt dit apparaat aan te schaffen via de website van de fabrikant voor ongeveer $ 449 vanaf 2010.

Related Articles