Fysiotherapie Strategieën voor Cerebral Palsy

August 12 by admin

Fysiotherapie Strategieën voor Cerebral Palsy


Het doel van fysiotherapie is om de kwaliteit van het dagelijks leven te verbeteren. Voor mensen met hersenverlamming, fysiotherapie, zowel in de klinische en thuisomgeving, is essentieel te optimaliseren. Fysiotherapie details veranderen naarmate de behoeften van de patiënt te veranderen, maar de onderliggende strategieën consistent blijven.

Belang van Stretching

Mensen met een cerebrale parese moeten regelmatig spier stretching. De spieren in spastische ledematen hebben de neiging om te worden aangescherpt en flexibiliteit te verliezen; spierverkorting is een gemeenschappelijke ontwikkeling in de uiteinden die worden beïnvloed. Stretching helpt houdt spieren soepel. Hoe flexibeler spieren zijn, hoe makkelijker het is voor de patiënt om te bewegen en minder beperkt zijn dagelijkse activiteiten. Montagehulp worden soms gebruikt om de kwaliteit van uitrekken verbeteren. Strekken geoefend moet worden dagelijks effectief te zijn.

Belang van versterking

Sterkere spieren beter functioneren. Wanneer kinderen met een hersenverlamming hebben spierversterkende oefeningen opgenomen als een vast onderdeel van hun fysieke therapie, ze hebben een betere neuromusculaire respons, zijn beter in staat om hun spieren op een gecoördineerde manier te bewegen en hebben een groter bereik van de beweging. Sterkere spieren doen ook een betere baan het ondersteunen van het gewicht van het lichaam, vooral belangrijk bij opgroeiende kinderen. Zorg moet worden genomen om de juiste spieren met vermijding van schade versterken; dit is waar de ingang van een fysiotherapeut cruciaal. Spierversterkende oefeningen moeten worden uitgevoerd op een regelmatige basis.

Het belang van het periodiek beoordelen

De diagnose van cerebrale parese is meestal gemaakt in de kinderschoenen, en fysiotherapie wordt kort daarna begonnen. Fysiotherapie strategieën en plannen moeten regelmatig worden herzien en aangepast aan de veranderende behoeften van de patiënt. Zo kan de vorm veranderen en gewicht van het lichaam tijdens de puberteit spieren in een nieuwe manier onderstrepen en een wijziging van de oefening regime. Kinderen leren lopen moeten leren hoe om te vallen terwijl het minimaliseren van de schade. Wanneer apparatuur zoals rolstoelen of wandelaars worden gebruikt, moeten deze worden vervangen als de patiënt groeit of behoeften veranderen. Als fysiotherapie doelen worden gehaald, worden nieuwe doelen vastgesteld. Als er blessures of operaties, moet accommodaties worden gemaakt tijdens de herstelperiode. De beste fysiotherapie resultaten komen uit een samenwerkingsverband tussen de patiënt en zijn ondersteunend netwerk samen te werken met zijn artsen en fysiotherapie team.

Related Articles