Fast Weight Loss in één week

June 19 by admin

Iedereen die probeert om gewicht te verliezen wil het zo snel uit te komen als mogelijk te maken. Dit is natuurlijk maar niet gezond of praktisch. Nog meer dan 5 pond binnen een week moet niet gewicht dat je verwacht om af te houden. Dat gezegd zijnde, als u op zoek bent af te slanken een jurk maat voor een speciale gebeurtenis, dan kunt u verliezen tot 10 pond in een week.

dieet Plan

Het verliezen van gewicht snel kan worden bereikt door middel van slimme eten en drinken in de loop van zeven dagen. Elimineer alcohol en suikerhoudende dranken, en ze te vervangen door water. Water heeft geen calorieën en zal u helpen te voelen (en zien) levendig. Snijd porties naar beneden, zodat je niet eet zo veel calorieën, en naar bed tegen een fatsoenlijke uur. Als je genoeg slaap krijgt, heb je minder kans op binge 's avonds laat en je zult jezelf meer energie uit te werken geven. Wanneer u uit te werken, bij het verbeteren van spiermassa, die de stofwisseling verbetert, die u helpt schuur pond. Elimineer brood en pasta's wanneer u probeert om snel gewicht te verliezen. Deze toename van het vasthouden van water en kan een opgeblazen gevoel veroorzaken. Eet meer fruit, dat is laag in calorieën en veel vezels. U zult een vol gevoel en te elimineren meer van wat je lichaam niet nodig heeft.

Reinigen

Er zijn vele detox en reinigende programma's beschikbaar. Hoewel deze zijn ontworpen om te helpen uw lichaam te elimineren toxines opgeslagen in je lichaam die leiden tot vermoeidheid en chronische verkoudheid, kunt u gewicht te verliezen tijdens de detox-proces. Er zijn drie manieren om te ontgiften: vasten, het eten van biologische voedingsmiddelen of het nemen van supplementen. Een snelle waarschijnlijk zal helpen schuur de meest pond, maar misschien wel de meest moeilijk zijn, want je moet al vast voedsel te elimineren uit uw dieet voor de duur. De meeste vasten reinigt gebruik maken van een vruchtensap of limonade drinken met veel water voor het spoelen van uw systeem. Biologisch voedsel diëten zijn ontworpen om vezels verhogen, verlagen verwerkte voedingsmiddelen en verder verminderen toxische inname. Fruit diëten zijn erg populair, maar sommige mensen ook kiezen voor een raw food dieet, het elimineren van brood, pasta's en vleeswaren. Supplementen kunnen in drankje of capsule vorm en zijn ontworpen om te bevorderen de spijsvertering en de lever gezondheid om de stofwisseling te verbeteren.

waarschuwingen

Wanneer u te snel gewicht verliest je lichaam kan gaan in een 'snelle mode', waarin het denkt u zich in een gevaarlijke toestand die vereist dat het vertragen van uw stofwisseling omlaag om calorieën te behouden. Sommigen noemen dit "calorie hamsteren," en het zal gewichtsverlies te voorkomen. Bovendien, zich bewust zijn van een aandoening die een ernstig gezondheidsprobleem bijwerking kan wijzen, zoals constipatie, diarree, duizeligheid of flauwvallen. Als je verliest gewicht te snel, kan je lichaam een ​​elektrolyt onbalans ontwikkelen --- dit is een ernstige aandoening en vereist onmiddellijke medische aandacht. Raadpleeg altijd uw arts voorafgaand aan het starten van een nieuw dieet programma.

Related Articles