Effectieve Body Whitening Cream

May 19 by admin

Huidverkleuringen worden veroorzaakt door vele dingen, met name leeftijd, hormonale onevenwichtigheden of de nasleep van acne. Een gelijkmatige teint is een teken van gezondheid en jeugdigheid. Er zijn zowel homeopathische en farmaceutische manieren om uw huid te bleken.

De oorzaak

De zon is je vijand. Vaker wel dan niet de ouderdomsvlekken die beginnen die zich in uw jaren '40 en '50 zijn een direct gevolg van onbeschermde uren doorgebracht in de zon tijdens uw jongere dagen. Als het probleem wordt veroorzaakt door melasma, ook bekend als het masker van de zwangerschap is een hormoonprobleem. Vlekken zijn ook een boosdoener; ze blijken vaak de huid donker na genezing. Maakt niet uit wat de oorzaak is, zal blootstelling aan de zon het nog erger te maken; zonnebrandcrème.

homeopathische Oplossingen

Voordat u naar de dermatoloog, wilt u misschien een van deze huismiddeltjes proberen:

Neem een ​​handvol amandelen en week ze in water gedurende 24 uur. Schil ze en maal in een keukenmachine tot een pasta te maken. Voeg een beetje honing en toe te passen op de donkere vlekken. Na het droogt, schrobben het af naar helderder huid te onthullen.

Aardappelen hebben bleekmiddelen en werken goed in het verminderen van de duisternis veroorzaakt door vlekken. Verpulveren een aardappel in een processor en toepassen op uw huid; Dit kan dagelijks worden gedaan.

Alleen op recept

Als al het andere faalt, raadpleeg uw arts. Hij of zij kan je schrijft een recept voor hydrochinon. Hydrochinon werkt door het remmen van een enzymreactie in huidcellen. Er zijn een aantal over-the-counter producten met hydrochinon, maar voor een kracht die echt zal werken, u een recept nodig.

Related Articles