Dieet zijn Tips voor nieuwe Moms

June 19 by admin

Dieet zijn Tips voor nieuwe Moms


Het is natuurlijk om op gewicht als je zwanger bent. Het nemen van het gewicht af nadat de baby geboren is, is een beetje moeilijker. Echter, het is niet onmogelijk. Als je een verstandige aanpak in de richting van het creëren van een gezond dieet van het gewichtsverlies te nemen, kunt u de zwangerschap gewicht te verliezen en het weg te houden.

Wanneer beginnen op dieet

Als u uw baby borstvoeding bent, er is een limiet aan hoeveel u kunt dieet en nog steeds verpleegkundige met succes. U kunt bedroefd over het extra gewicht dat je tijdens de zwangerschap hebben opgedaan te voelen, maar er is geen haast om de ponden op te stijgen. U kunt veroorloven om te wachten totdat uw baby is gespeend op dieet te beginnen. Als u besluit om terug te snijden tijdens de borstvoeding, zeker om gezond voedsel te eten en veel water drinken.

Zelfs als je de fles grootbrengen bent, moet je niet je calorieën te streng. Het verzorgen van een baby is hard werken, en je alle energie die u kunt krijgen. Dus niet knippen gezonde voedingsmiddelen uit je dieet. In plaats daarvan, verminderen of te elimineren uw verbruik van snoep, zoals frisdrank, snoep, koekjes en cake en vetten zoals boter en jus. Beperk hoge calorie voedzame voedingsmiddelen zoals kaas en pindakaas tot ongeveer een ounce per maaltijd of snack. Ook, uitgesneden witte zetmeel, zoals wit brood, rijst en pasta. Vervang deze voedingsmiddelen met gezondere degenen zoals fruit, plantaardige oliën en volkoren brood, rijst en pasta.

Het plannen van maaltijden en snacks

Omdat de helft van de nacht te voeden en te kalmeren uw baby weer in slaap zal onvermijdelijk een tol op je. Zorg ervoor dat u de juiste voeding te krijgen tijdens de dag, maar laat je niet om te genieten van stress-geïnduceerde eten. Omvatten een portie van eiwitten, zetmeel, groenten, fruit en vet bij elke maaltijd. Snack op gezonde en bevredigende voedingsmiddelen zoals een sneetje volkoren brood of een banaan. Vermijd vruchtensap, dat is hoog in calorieën, maar niet effectief op het voldoen aan de honger. In plaats daarvan, drink cafeïnevrije koffie of water gedurende de dag. Ook, zorg ervoor dat je drinkt twee of drie glazen halfvolle of magere melk per dag.

Elimineren niet hele groepen voedingsmiddelen uit je dieet of maaltijden overslaan in een poging om gewicht te verliezen. In plaats daarvan, verminderen uw calorieën door het nemen van kleinere porties van elk voedsel. Wanneer u winkelt, kies voedingsmiddelen die minder calorieën per portie zoveel mogelijk te hebben. Als een levensmiddel heeft 200 of meer calorieën per portie, alleen eten een halve portie tijdens elke maaltijd of snack.

Oefening

U kunt afvallen met minder dieet als je regelmatig te oefenen. Dit kan lastig lijken als je een nieuwe baby, maar het is niet onmogelijk. Hier krijg je een goede kinderwagen die je gemakkelijk kunt passen in de kofferbak van je auto. Een atletische wandelwagen is een goede keuze als u graag te lopen, rennen, joggen of rollerbladen. Een andere optie is om te investeren in fitnessapparatuur voor uw huis. Dan kunt u een snelle workout te grijpen elke dag, terwijl de baby slaapt. Er zijn ook oefeningen die je kunt doen met je baby. Controleer uw plaatselijke boekhandel of kijk online voor boeken of dvd's over hoe om te oefenen met je baby op een veilige en plezierige manier.

Related Articles