De Top Wat te doen in Scottsbluff, NE

July 21 by admin
De Top Wat te doen in Scottsbluff, NE

Scottsbluff, Nebraska, biedt een mix van ruige landschap, moderne leven in de stad en een blik in het verleden Pioneer. Gelegen in het westen van panhandle regio Nebraska's, het is een cowboy stad en het paradijs een outdoor liefhebber's. Vogelaars en jagers, geschiedenis- en die gewoon op zoek om weg te komen van alles vindt wat ze zoekt in deze westerse Nebraska stad.

De Scotts Bluff National Monument

De Scotts Bluff National Monument staat 800 voet boven de stad Scottsbluff en heeft een mijlpaal voor Native Americans en de pioniers die de Oregon, Californië en Mormoonse paden reisden geweest. Het nationale monument omvat meer dan 3.000 acres, en er zijn vele activiteiten op het terrein. Bezoekers kunnen rijden naar de top van de bluf of wandelen 1,6 mijl naar de top. Een on-site museum geeft de pionier geschiedenis van de rock, en de nabijgelegen bezoekers kunnen huifkarren en delen van de oorspronkelijke Oregon Trail te zien.

Segway West Tours

Segway West Tours (segwaywesttours.com) biedt twee en drie uur reizen van sightseeing boven op een Segway persoonlijke vervoer machine. Segway West neemt haar bezoekers op een verscheidenheid van tours die kunnen bestaan ​​uit de Scotts Bluff Monument, onder andere sites, en rondleidingen door middel van een aantal mooie parken in de omgeving. Het kan ook aangepaste rondleidingen voor mensen op zoek naar specifieke haltes langs de weg te maken. Tours vinden plaats het hele jaar door, het weer het toelaat, 's avonds en in het weekend.

Flying Bee Ranch

The Flying Bee Ranch (flyingbee-ranch.com) is een bed and breakfast, maar ook een outfitter dat de bezoekers de kans om activiteiten zoals parcours rijden en wandelen, kamperen en wild te bekijken doen geeft. De ranch regelt ruiterpaden rond en door de nabijgelegen Wildcat Hills en wagen rijdt door het korte gras prairie rond het Scottsbluff omgeving. Bezoekers kunnen hopen op grote hoorn schapen, inheemse vogels en herten, onder andere wilde dieren te bekijken. The Ranch, die ligt op 20 mijl ten zuiden van Scottsbluff, biedt ook ranch rondleidingen waar bezoekers kunnen leren hoe de ranchers verhogen vee en exploiteren van hun bedrijf.

Western Trails ToneelByway

The Western Trails ToneelByway rolt dwars door Scottsbluff. Enkele van de beste bezienswaardigheden van de westerse Nebraska's zijn langs deze strook van snelwegen 26 en 92. Het is een omweg waard om te rijden dit stuk op uw manier in of buiten de stad. In Ogallala, een andere oude cowboy stad, het byway passeert Ash Hollow State Historical Park, waar prehistorisch dier overblijfselen en wagenwiel karrensporen van de pioniers zijn te zien. Chimney Rock is op de byway, en is een andere legendarische Pioneer mijlpaal.

Related Articles